Hogyan tüntessem el?
Figyelt kérdés
Van egy ehhez hasonló nadrágom:
annyi a különbség, hogy világosabb.
Szeretném, ha egyszínű lenne, nem foltos. Ha textíl festékkel befestem, akkor milyen lesz az eredmény?
2011. máj. 2. 11:00
1/4 Jenny Junior válasza:
Hááát, én régebben vettem textilfestéket, ha jól emlékszem kb. 600Ft volt, és nem hinném, hogy sikerülne az egész nacit egyszínűre festened. Te tudod mennyiért vetted, és mennyire szereted, de én nem kísérleteznék ezzel. Sokba kerül, a végeredmény is kétes, és annak ellenére, hogy neked nem tetszik a nadrág, ha jól felöltözöl hozzá egyszer-kétszer felvehetnéd.
Vagy vegyél egy fekete nacit, most amúgy is jön a nyár, és le lesznek értékelve ezek a hosszú nadrágok. Ezt meg eladhatod (vatera, teszvesz, vmi bizományi ruhabolt, vagy elajándékozhatod(persze ha jó állapotú))
2/4 anonim válasza:
én nem ajánlom az otthoni ruhafestést, már megjártam vele, macerás is. viszont vannak a ruhatisztitók, nagyobb árkádokban, plázákban és ott általában ruha festést is vállalnak és nagyon jó a végeredmény. kb 1000 és 2000között:)
3/4 anonim válasza:
lehet venni ruhafestéket olcsón...1 db itt a közelünkbe 75 ft, kicsit arréb is 90 ft és ez úgy van h súlytól függően kell venni egy pár darabot...dea ruhafesték úgy fogná be h ugyanúgy ott lenne a minta, csak sötétebben...kivéve ha többet veszel mint amennyi a súlyához jó, akkor lehetséges h szinte teljesen beleolvad..én is így csináltam egyszer...még mindig látszik rajta a minta, de csak közelről, nagyon halványan
4/4 anonim válasza:
először hypózd ki,és utána próbáld befesteni...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!