11/23 anonim válasza:
mindkettö nagyon csini csak egyik sem esküvőre való
12/23 A kérdező kommentje:
Én nem gondolom illetlenségnek, attól, hogy nincs vállpántja, még nem "pakoltam ki" mindent, ráadásul nem lesz egyházi esküvő.
Szeretném kihasználni az alkalmat hogy ilyen ruhákat viselhetek, ugyanis nem is olyan régen még 20 kg felesleg volt rajtam. Szeretném megmutatni, hogy a várakozásokkal ellentétben sikerült lefogynom. És tényleg gyönyörűek ezek a ruhák...
2011. máj. 2. 11:42
13/23 anonim válasza:
Mindkét ruha gyönyörű!
De lagziba inkább a világosabb színűt ajánlanám.
Vidámabb, könnyedebb hatású.
Feketét kevésbé illik esküvőre felvenni.
14/23 anonim válasza:
Mindkettő gyönyőrű!!!De szerintem a jobb oldali jobb lenne esküvőre,ha elegánsabb szeretnél lenni:)De nyugodtan felveheted a másikat is.Amúgy te vagy a képen?És mennyiért vetted,varrattad őket?:D
15/23 A kérdező kommentje:
én vagyok a képeken (azért vágtam ki a fejem :D), a masnis ruha kb. 4000 Ft-ból jött ki a varrónőnél (anyaggal), a kék (mert nem fekete, csak úgy látszik a képen) pedig 2490 volt a turiban.
2011. máj. 2. 12:17
16/23 anonim válasza:
20 kilót fogytál? hú, gratulálok!
17/23 anonim válasza:
úúúristen mindkettő gyönyörű, nem tudnék választani :D ha tényleg te vagy a képen, akkor nagyon csinos vagy, gratulálok a kitartáshoz :) mennyi idő alatt fogytál le?
18/23 anonim válasza:
ugyanazt akartam írni szószerint, mint a 15.20as!
19/23 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
szűk 1 év kellett, mire a jelenlegi alakomat elértem, nem is a súllyal volt a baj, a kilók lementek, de az erősítés-feszesítés az nehéz menet volt :) de megérte.
2011. máj. 2. 16:38
20/23 anonim válasza:
Azért kérdeztem csak, mert (a képen legalábbis) egyáltalán nem látszik fogyás nyoma, pedig azt hittem 20 kilónál az már látszik. Tudod, a lógós bőr, ilyesmi... ezek szerint tévedtem. :D Jó, hogy ilyen kitartó vagy. :]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!