Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyobb mellekre milyen...

Nagyobb mellekre milyen fazonú bikini áll jól?

Figyelt kérdés

2 éves babám van, nem sikerül lefogynom, meg alapból is nagyobb volt a mellem. szóval, mi tart rendesen? a szivacsosba meg még nagyobbnak tűnik, vagy kibuggyanik. maximum 15.000 ft-ért vennék. meg írjatok butikot, vagy márkát. :)

köszi

37/N

2011. ápr. 30. 22:44
 1/10 anonim válasza:
42%
az üzletben segítenek, ha kéred. amúgy szerintem balkonszabású melltartó. az jól tart, és nem csúszol ki belőle. :)
2011. ápr. 30. 23:16
 2/10 A kérdező kommentje:
hát rákerestem arra a balkon szabásúra googlén, de nem adott ki semmi melltartót, vagy hasonlót. linkelnél be képet?
2011. máj. 1. 08:42
 3/10 anonim ***** válasza:
42%

[link]

[link]

Ilyenek a balkon szabású melltartók (balcony angolul), de bikiniben még nem láttam..

2011. máj. 1. 14:23
 4/10 anonim ***** válasza:
42%

[link]

[link]

Na most rákerestem és találtam ilyet bikiniben is. :) Biztosan jól tartja a melleket, mert több oldalon is ezt írták. De ha ilyen melltartót veszel, készülj fel, hogy sokan meg fognak nézni, mert valahogy 'ring' benne a mell. Nem azt mondom, hogy ugrál, csak olyan szép, nőiesen. Onnan tudom, hogy nekem is van ilyen melltartóm (az nem bikini) és nekem is mozog benne, pedig nekem kis mellem van.

2011. máj. 1. 14:29
 5/10 A kérdező kommentje:
dejó. köszi :) ilyet hol tudok venni? esetleg triumph?
2011. máj. 1. 16:41
 6/10 A kérdező kommentje:
számbathelyen hol? vagy webshopot tudtok?
2011. máj. 1. 16:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ebben már nem tudok segíteni, bocsi. Főleg nem Szombathelyen, de remélem valahol találsz. Ilyen nagy fehérnemű/fürdőruha boltokban biztos lesz! :)
2011. máj. 1. 18:02
 8/10 A kérdező kommentje:
köszi:) hát nem tudom hol találok majd, elég kevés ilyen butik van.
2011. máj. 1. 18:32
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Talán a borostyánba, ott az első emeleten van ilyen bolt, ott nagyon sok fehérnemű van, gondolom van hasonló bikini is, próbálkozz be ott.
2011. máj. 5. 13:08
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen :) benézek majd.
2011. máj. 5. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!