Nagyobb mellekre milyen fazonú bikini áll jól?
Figyelt kérdés
2 éves babám van, nem sikerül lefogynom, meg alapból is nagyobb volt a mellem. szóval, mi tart rendesen? a szivacsosba meg még nagyobbnak tűnik, vagy kibuggyanik. maximum 15.000 ft-ért vennék. meg írjatok butikot, vagy márkát. :)
köszi
37/N
2011. ápr. 30. 22:44
1/10 anonim válasza:
az üzletben segítenek, ha kéred. amúgy szerintem balkonszabású melltartó. az jól tart, és nem csúszol ki belőle. :)
2/10 A kérdező kommentje:
hát rákerestem arra a balkon szabásúra googlén, de nem adott ki semmi melltartót, vagy hasonlót. linkelnél be képet?
2011. máj. 1. 08:42
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
Na most rákerestem és találtam ilyet bikiniben is. :) Biztosan jól tartja a melleket, mert több oldalon is ezt írták. De ha ilyen melltartót veszel, készülj fel, hogy sokan meg fognak nézni, mert valahogy 'ring' benne a mell. Nem azt mondom, hogy ugrál, csak olyan szép, nőiesen. Onnan tudom, hogy nekem is van ilyen melltartóm (az nem bikini) és nekem is mozog benne, pedig nekem kis mellem van.
5/10 A kérdező kommentje:
dejó. köszi :) ilyet hol tudok venni? esetleg triumph?
2011. máj. 1. 16:41
6/10 A kérdező kommentje:
számbathelyen hol? vagy webshopot tudtok?
2011. máj. 1. 16:42
7/10 anonim válasza:
Ebben már nem tudok segíteni, bocsi. Főleg nem Szombathelyen, de remélem valahol találsz. Ilyen nagy fehérnemű/fürdőruha boltokban biztos lesz! :)
8/10 A kérdező kommentje:
köszi:) hát nem tudom hol találok majd, elég kevés ilyen butik van.
2011. máj. 1. 18:32
9/10 anonim válasza:
Talán a borostyánba, ott az első emeleten van ilyen bolt, ott nagyon sok fehérnemű van, gondolom van hasonló bikini is, próbálkozz be ott.
10/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen :) benézek majd.
2011. máj. 5. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!