Rövidebb, husisabb lábakon, fenéken milyen szoknya áll jól?
Figyelt kérdés
Követem a divatot, imádok öltözködni, csak az alkatom szab határt...
Kíváncsi lennék milyen szoknyát hordhatnék ilyen testen(:
Előre is köszi!
2011. ápr. 30. 15:37
1/5 anonim válasza:
Ceruzaszoknya, egyenes vonalú szoknya (sima szoknyának is nevezik), meg állítólag az A-vonalú szoknya is jól áll mindenkinek, szóval ez a fazon is szóba jöhet. Nekem elég vastag combom van és nagy fenekem,de a ceruzaszoknya nálam abszolút befutó, a magas derekú ceruzaszoknya meg tökéletes, és az A-vonalúak közül is a magas derekúakat szeretem,mert a derekam egész karcsú, mert homokóra alkat vagyok,de ha te fent nem vagy vaskosabb, vagyis körte vagy,szerintem a ceruzaszoknya neked is jól állna,csak akkor sötétebb színben és felül kéne valami világosat viselned az arányok kiegyenlítése miatt.
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm(:
és hosszra
2011. ápr. 30. 15:56
3/5 anonim válasza:
Attól függ mi számít nálad rövidebb lábnak! Én pl. sajnos csak 152 centi vagyok,szóval nekem csak épp térd alá érő szoknyáim vannak. Ha ennél hosszabbat vennék fel,akkor pont rossz helyen "vágná" ketté az alakomat, így csak még rövidebbnek és vaskosabbnak tűnnének a lábaim. Ha viszont szépek a térdeid,akkor te épp térd fölé érő szoknyát is bátran felvehetsz. Én is felvenném,de nekem a térdem is ducibb.
4/5 A kérdező kommentje:
Én 163 cm vagyok(: Nekem mit ajánlotok?
2011. ápr. 30. 16:57
5/5 anonim válasza:
én az egészséges életmódra térés-sok sportolással-t javasolnám! elkezdtem fogyózni egyrészt a ruhák miatt is másrészt meg kínos volt hájas hassal ülni, szeretnék 1-2 év múlva modellkedni is, illetve szép akarok lenni, hát, lement pár kg de én még csinálom, sokkal felszabadultabb vagyok, a bőröm is szép, az arcom is, mert nincs tokám, és jobban áll a rövidgatyaaaaa.:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!