Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Magyarországon miért nem...

Magyarországon miért nem divat olyan kalapokat viselni mint amiket ma láthattunk? (képek)

Figyelt kérdés

Úgy is kérdezhetném hogy az angoloknál miért divat? Nektek tetszettek? Nekem némelyik nagyon bejött, felpróbálgatnám őket. Na persze csak úgy ha mindenki olyat visel. :)

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. ápr. 29. 22:54
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, és én nem pontoztam le senkit.

Rá gondoltok?:

[link]

Szörnyű ahogy kinézett, amúgyis ha lehet ilyet mondani akkor egy tipikus angol lány kinézetű, de borzasztó az a kalap. A testvére is elég fura kinézetű amúgy. (Én egyébként nem is tudtam hogy ezek kik, soha sem hallottam róluk eddig. Valahogy ők nem olyan felkapottak mint Károly családja. Eddig kb azt sem tudtam hogy a királynőnek 4 gyereke van, mert mindig csak Károlyékat nyomatják. Gondolom azért mert ő a trónörökös...)

2011. ápr. 30. 11:21
 22/25 anonim ***** válasza:

Hjujj! A kalap tervezője minden bizonnyal valamiféle burkol elmebajban szenved..:) De a lány sem lehet semmi, ha felvette..xD Tényleg ennyire nagy lenne a két ország ízlése közötti különbség? Szerintem lényeg, hogy a kiegészítő szép legyen, előnyös legyen, és összhangban álljon a viselőjével. Hát itt már az első pontnál megbukott ez a darab..:(

Néha az az érzésem, a hírességek bármit felvesznek, amit egy neves tervező készít, és cseppet sem foglalkoznak azzal, hogy valójában tetszik-e vagy jól áll-e nekik az a ruha/cipő/egyéb..

2011. ápr. 30. 13:47
 23/25 anonim ***** válasza:
Igen,Rá gondoltam!Még most is röhögök hangosan,ha ránézek!
2011. ápr. 30. 20:23
 24/25 anonim ***** válasza:
azért mert az angoloknál ez hagyományos viselet nálunk nem.
2011. máj. 4. 10:48
 25/25 anonim ***** válasza:

Beatrice kalapját újragondolták.... :)

[link]

[link]

2011. máj. 4. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!