Magyarországon miért nem divat olyan kalapokat viselni mint amiket ma láthattunk? (képek)
Úgy is kérdezhetném hogy az angoloknál miért divat? Nektek tetszettek? Nekem némelyik nagyon bejött, felpróbálgatnám őket. Na persze csak úgy ha mindenki olyat visel. :)
persze, arra nagyon vigyázni kell, hogy stimmeljen a ruhához, mert különben nevetségesen hat. meg a megfelelő frizurára. kalap alá egészen máshogy kell feltűzni, hogy ne nyomja el a kalap, és akkor is szép legyen, mikor leveszed a fejedről.
azt kihagytam, hogy temetésre is fel szoktam venni (persze feketét, és nagyon visszafogottat).
Jogos a kérdésed.
Sokfelé a nagyvilágban, divat a kalap.
Ha megnézel régebbi filmeket, vagy hiradó bejátszásokat,
fogod látni, hogy Magyarországon is divat volt régebben a kalap viselése.
Akkor még voltak hölgyek !!
Azóta, csak visszafelé fejlődött ez az ország...
...ebben is!
Ma már csak nők vannak...
"Volt egy nő,közvetlen a királynő mögött ült,olyan szerkezet volt fején,csapkodtam a térdem a röhögéstől!!!"
A királynő egyik unokájára gondolsz:) Ilyen pók, vagy polipszerű izé volt, annyira viccesen nézett ki, én is rögtön kiszúrtam:D
Itt a remek lehetőség behozni a divatba. Na ruha is legyen normális persze akkor, alkalmakra jó.
Minden ország más. Van ahol népviseletben járnak, vagy hasonlóban sokan, van ahol a hamira koncentrálnak, angolok kalaposak stb.
Ha neked tetszik csináld, nincs ezzel semmi gond. Ebből a szempontból nem mindegy kinek mi a véleménye ? A te érzésed a lényeg, amit ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak, mert korlátoltak !
És most ezzel az esküvővel, hátha nyiltabbak lettek a magyarok is és meg lehet próbálkozni ezzel. Lehet azt mondják na, ez is leutánozta az angolokat, na de és ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!