Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen stílushoz tartoztok?...

Milyen stílushoz tartoztok? Úgy is öltöztök?

Figyelt kérdés
Láttam hogy vannak itt mindenféle emberek, emo, punk, rocker, goth, meg mindenféle. Rájuk lennék kíváncsi hogyan néznek ki hétköznaponként, suliban stb. Vagy van aki csak bulikra veszi fel azt a stílust?
2009. márc. 7. 13:56
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Mert sok ember nem immunis a szekálásra, és az épségét is félti, mert ugye aki más, azt meg "kell" verni...

Ahhh... Nekem csak 8 cm-es a talpa, de 30 soros :P!

2009. márc. 7. 17:54
 12/30 anonim ***** válasza:
82%

Én alapvetően rock zenét hallgatok, de ezt eszem ágában sincs az öltözékemmel demonstrálni. miért kéne?

az öltözködésem visszafogott, legtöbbször farmert, hosszított fazonú szűk pólókat hordok, sport vagy tornacipővel. minimálisan sminkelem magam, kerülöm a feltűnő ékszereket. a rock életérzés nálam nem azt jelenti, hogy mindenképpen tükröznöm kell azt a külsőmmel. ez tipikusan az önmagukat keresgélő tinikre jellemző.

(23, nő)

2009. márc. 7. 18:46
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem a rock zene szinte minden változatát, néha punkot, altert, metált is hallgatok, nagyon ritkán az electrogoth is bejön. 15-16 évesen csak feketét és bakancsot voltam hajlandó hordani. Most is feketét hordok legszivesebben, de már szivesen felveszek más szineket is, persze azért sötétebbeket, valamint szeretem az indiai stilusú kiegészitőket, a hajamat se festem már, sötétbarna az eredeti hajszinem, és már nem nagyon hordok bakancsot, akár magassarkút is szivesen felveszek. Tehát akik látnak nem nagyon mondják meg, hogy éppen milyen zenét hallgatok a mai napig, de én nem foglalkozom ezzel. Nem akarok reklámtábla lenni, hogy már messziről süssön rólam , hogy hovátartozom. Sőt, ha olyanom van a kocsmába is tűsarkuban megyek hiszen a lényegen nem változtat.
2009. márc. 7. 20:11
 14/30 A kérdező kommentje:

Tudom attól nem lesz kevésbé rocker valaki ha nem úgy öltözik, csak nekem ez furcsa.

Nekem az hogy egy bizonyos stílushoz tartozok azt jelenti hogy azt a zenét hallgatom, úgy öltözök, olyan társaságba járok, stb. Nem is érzem jól magam ha másfajta ruhát kell felvennem. A vizsgámra fehér "normális" ruhát kellett magamra aggatnom, marha rosszul éreztem magam benne.

És még csak tini sem vagyok, 24 évesen.

2009. márc. 7. 20:27
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

rajtam nem nagyin látni,a zenei stílusomat...pedig tudnék úgy öltözni,mert a rockosabb zenéket szeretem.

öltözködésben viszont keverem a stílust,ami nekem tetszik azt veszem fel...:)néha sportos,néha elegáns,néha rockos...:)

Mikor milyen kedvem van:D

14/L

2009. márc. 8. 11:40
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Én valahogy a metál, a rock, a punk és a ska-punk (sima ska nem) között ragadtam le :D De rockerként öltözöm, mert régebben csak azt hallgattam, aztán szeretem is a feketét. Hétvégenként a szemem elég erősen ki van húzva (Nem emosan)és kb. 2 havonta kifestem a körmöm (suliba nem lehet és lusta vagyok 2 napra kikenni :D) de van egy-két kifejezetten punkos pólóm is :D
2009. márc. 8. 17:42
 17/30 A kérdező kommentje:

Milyen suli az ahol még a körömfestést sem engedik? Tényleg van ilyen?

Persze még általánosban nekem sem lehetett volna, hajfestésért is beszóltak, de szabály ott sem volt rá hogy tilos lenne. :)

2009. márc. 8. 18:46
 18/30 anonim ***** válasza:
alternative.. és nem csak a zene miatt
2009. márc. 11. 17:14
 19/30 anonim ***** válasza:
38%

Skinhead vagyok. Elég régóta, de csak 4-5 éve öltözködök így.

Bakancsot hordok fehér fűzővel, néha felezem hogy egyikben fehér a másikba vörös van (Vér és becsület jelképe) de van hogy citromsárgát hordok (zsidógyűlölet) esetleg mindkettőbe vöröset (kommunista gyűlölet)

Nadrág, nos ez lehet farmer, ha farmer akkor vörös nadrágtartó, de lehet fekete gyakorló, esetleg terepszínű nadrág. Felső ruházatot (pulóvert, rövid ujjút a www.magyarharcos.hu -ról szoktam rendelni. Sapkát nem igazán hordok.

Én igazából mindenhová így megyek.

2009. márc. 13. 19:50
 20/30 anonim ***** válasza:
14%

Hey!

Hát én azt veszem fel, ami megtetszik :D. Nem vagyok se emo, se rocker. De a fekete dominál nálam, és persze a szivárvány, nagyon szeretem! Nálam a kiegészitőknek van nagyon hangsulya: 2 ajakpc, 1 alakuloban lévő fültágito, és egy lila-fekete kockás cipőfüző.

Minek beállni stilusokba? :D Legyél egyedi, ugyis egyvan belöled:D.

(csak vélemény volt :P. az enyém :D)

2009. márc. 25. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!