Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen stílushoz tartoztok?...

Milyen stílushoz tartoztok? Úgy is öltöztök?

Figyelt kérdés
Láttam hogy vannak itt mindenféle emberek, emo, punk, rocker, goth, meg mindenféle. Rájuk lennék kíváncsi hogyan néznek ki hétköznaponként, suliban stb. Vagy van aki csak bulikra veszi fel azt a stílust?
2009. márc. 7. 13:56
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Én-stílusom van. Ez azt jelenti, hogy kedvemtől függően öltözöm fel néha sportosan, néha elegánsan, néha vadabban, stb. Talán azért is lehet ez a sokszinűség, mert nem köteleztem el magam egyik stílus mellett sem, bár a rockhoz mindig jobban húz a szívem.
2009. márc. 7. 14:07
 2/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretnék leragadni egy stílusnál, de én akkor is a metalt szeretem :)

Hétköznap ált. valami sötét póló van rajtam, és egy farmer. Meg deszkás cipő, de csak azért mer az a kényelmes XD

*hidegben még néha van rajtam lábszárvédő is =)

Szal, sztem az is meg tudja állapítani h nem vagyok plázak*rva, aki csak látásból ismer.

2009. márc. 7. 14:16
 3/30 anonim ***** válasza:
94%
Goth vagyok. 16 éves srác, és teljesen goth-ként öltözök meg sminkelek a suliban is. Néztek már ezért Marilyn Mansonnak is :P De nem ragadtam le ennél az egy stílusnál, ami megtetszik, azt megveszem... az más kérdés, hogy csak fekete ruháim vannak XD Szóval látszik rajtam, hogy goth vagyok, de azért rendszesen leemoznak emberek -,-'
2009. márc. 7. 14:33
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Miért lettem ennyire leszavazva?! A kérdésre válaszoltam!
2009. márc. 7. 15:19
 5/30 A kérdező kommentje:

16 éves goth srác aki sminkel is? Óóóóó hogy én miért nem találok ilyet... haha biztos túl öreg vagyok és csúnya xD

Kár hogy a srácok mindig kinőnek ebből.

2009. márc. 7. 16:10
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem hallottál Hozéról? Asszem 27 körüli és még mindig gothként öltözik, és sokszor sminkel is :P Nem nőtte ki, és én sem fogom ;D
2009. márc. 7. 16:28
 7/30 anonim ***** válasza:
88%
én emo vagyok és ugy is öltözködöm :)
2009. márc. 7. 16:53
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
na és te?
2009. márc. 7. 17:25
 9/30 anonim ***** válasza:
100%

az én öltözködésemen egyáltalán nem látszik a zenei stílus, bár amit én szeretek (latin) ahhoz nem is nagyon lehet öltözködni :D

hétköznapokon sportosan elegáns vagyok, tudom milyen szín és fazon áll jól, olyanokat hordok, egy kicsit a divatból is belekeverve, ami illik a többi ruhámhoz 18/l

2009. márc. 7. 17:40
 10/30 A kérdező kommentje:

Hozéról hallottam már, de hát ő egyedi figura, nem sok ilyen létezik :/

Én vegyes vagyok, goth/visual kei/rocker féle... úgy is szoktam öltözni, fekete cuccok, 10 cm vastag talpú bakancs, stb :)

De sok olyat látok akik hétköznap nem mernek a stílusuk szerint öltözni és nem értem miért.

2009. márc. 7. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!