Lányok, nektek van lábszagotok nyáron? Kort is légyszi
De miért pont nyáron? Inkább télen, amikor zárt cipőt hord az ember.
A hintőpor egyébként sokat segít.
Nekem is szokott. Amúgy gondolom azért nyáron, mert télen a zárt cipőkhöz zoknit, harisnyát vesz az ember és kevésbé izzad... Nyáron meg a szandálokba, magassarkúakba nem feltétlen húz az ember semmit a lábára, mezítláb meg hamarabb beleizzad.
Nekem is szokott lenni, de általában megmosom ha hazaérek. Máshol meg úgysem veszem le a cipőm. (Ha cipőt venni megyek akkor direkt húzok harisnyát.) A lábdezodort még nem próbáltam, de lehet kifogom. 20n
Nekem évszaktól függetlenül,akkor izzad,ha ócska kínai cipőt veszek fel. Azért veszek olyan cipőket(is),mert pincér vagyok,és a sok szaladgálástól ugyanúgy széttposnám a tizenezreset is,szóval melóba trappolni inkább az olcsót. Na abban tudnak szagok keletkezni,én is használtam egy időben dezodort,de valóban sokkal jobb a sima mezei hintőpor.
25/N
nekem sajnos eléggé szagos, nyáron, télen nem, pedig még zoknit is veszek a sportcipőhöz, félcipőhöz. szóval nem vágom mér, pedig fiatal is vagyok, be szoktam hintőporozni reggel, amikor elmegyek suliba, de elég hamar bebüdösödik.
nem tudom mit csináljak ellene, jó lenne pár tipp.:) bár a lábdezodort még én sem próbáltam, lehet hogy kellene, hol lehet kapni, nektek bevált?
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!