Mondanátok pár jó boltot, Asia Centerbe? (Bővebb lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Asia centerbe megyek hétvégén, és szeretnék venni magamnak;
-NIKE cipő
-Színes csőgatya
-Pólók(ezek a színes, mintás pólok, DC, NIKE, stb..)
-Műanyagkeretes lehetőleg kék napszemcsit.
Esetleg ha tudtok boltokat Asia centerben, ahol ezek megtalálhatóak, légyszi írjatok bolt neveket. Előre is köszönöm!!!
2011. ápr. 28. 16:27
1/5 anonim válasza:
Az ázsia centerben igazából minden 2. boltban ugyanazt lehet kapni, szóval...
2/5 A kérdező kommentje:
aha, köszi. :) ...Szóval... ? :D Nem lehet kapni ilyen cuccokat, amiket írtam?:)
2011. ápr. 28. 17:03
3/5 anonim válasza:
az Ázsia centerben semmilyen márkás cuccot nem kapsz, előre szólok.
4/5 anonim válasza:
Ott valódi Nike-ot nem igazán találsz, egyébként meg valban szinte minden boltban ugyanazok vannak mert ugyanonnan hozzák...egyébként meg nem láttam hogy az Ázsiás boltoknak van nevük....mármint 1-2-nek van, de a legtöbbnek nincs neve.
5/5 anonim válasza:
A szóvallal azt akartam kifejezni, hogy felesleges boltot mondani (amúgy valóban nem lehet igazi márkás holmikat kapni és sok boltnak nincs neve), mert bemész, és mindegyikben ugyanaz van, tehát ha árulnak olyat ami neked kell, azt az első szembejövő 2-3 boltban megtalálod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!