Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem vagyok kövér, de elég...

Nem vagyok kövér, de elég erős a testalkatom. Jól állhat az "alkalmi" mellény?

Figyelt kérdés

Ilyesmikre gondolok:

[link]

[link]

[link]

165 centi vagyok és M/L-es vagy 40-es a méretem.

2011. ápr. 28. 13:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!!!

Nekem nagyon bejönnek az ilyen darabok, szerintem nyugodtan hordhatod őket. Egyébként nekem is hasonló a méretem, és rajtam is jól áll (jól takarja a felesleget :D )

Remélem segítettem :)

2011. ápr. 28. 13:34
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen, köszi! :)

Akkor érettségire inkább egy ilyet veszek, mint egy új inget (tavaly érettségiztem "élesben", idén csak emeltezek). A tavalyi ingem túl tapadós, de egyébként tetszik, de akkor egy mellénnyel rá tudok takarni. :)

2011. ápr. 28. 14:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez inkább attól függ,hogyan oszlik el rajtad a súly!Ha széles a csípőd és oda megy a legtöbb felesleg akkor biztosan nem áll jól az ilyen rövidebb fazon.Ha viszont az ellenkezője vagy akkor nem kizárt,hogy jól áll,de ezt így nem lehet eldönteni,bemész egy üzletbe és felpróbálod,akkor majd megtudod biztosra.:)
2011. ápr. 28. 14:08
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi neked is!

Nem mondom, hogy kicsi a csípőm, de nem nagy. Olyan arányos vagyok. XD

De akkor a lényeg, hogy nem reménytelen a dolog...mármint nem annyira, mintha pl. tütüt szeretnék hordani. :D

Holnap megyek is akkor, aztán szétnézek. :)

2011. ápr. 28. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!