Minden 2. ember adidas melegítőbe rohangál. Miből telik rá?
Biztos, h tényleg adidas, és nem csak szorgos kínai kezek varrták rá a jelet egy dohos pincében?
Egyébként attól mert vkinek van egy- két márkás ruhadarabja, még nem jelenti azt, hogy felveti az illetőt a pénz.
Mi nem vagyunk vagyonosak, se semmi. Én dolgozom suli mellett két éve, félreraktam erre a pénzt.
16/L
Nekem van egy s.kék plüs Gucci melegítőm. Turiban vettem, és még az eredeti árcédula is rajta volt.
A barátnőm meg Ed Hardy-t talált ugyanitt. Kb 10 ezres tétel volt mindkettő, de sztem megérte.
Csak vadászni kell az ilyen gyöngyszemekre (ja, és nem kilós turiban, hanem darabárasban)
Egyébként meg jó olyan példát is látni, hogy valaki vesz egy 40ezres fehér mellényt, mert megteheti. Más is megteheti, csak akkor lehet, hogy arra a hónapra kikapcsolnák nála a vizet, vagy villanyt. Vagy elvinné a kis kuckóját a bank...
Az meg egyáltalán nem függ a diplomák számától, hogy kinek mennyi pénze van ruházkodni, ezt kár idekeverni. Minden a kapcsolatokon múlik, és azon hogy jókor van e jó helyen. Nekem is 2 van, mégis turiból van a Guccim :)
Nem azt mondom, hogy a belvárosban sétálgatok benne, de szerintem egy bicikli túrára, egy erdei sétára, vagy bármilyen szabadidős tevékenységre ideális. Na jó, még a lakótelepi ABC-be is le lehet vele ugrani...
Na most már kiderült, hogy lakótelepen lakom... Kérlek ne kössetek belém ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!