Nekem van és volt is..én szeretem nagyon és elég jól bírják :)
2011. ápr. 27. 00:06
2/12 A kérdező kommentje:
kb mennyi ideig bírják????
2011. ápr. 27. 00:14
3/12 anonim válasza:
2db van a birtokomban de nagyon utálom őket. :S Az egyiknek 3 hét alatt levált a talpa. Azt kicserélték egy másikra de az sem bírta tovább. Aztán vettem pár hónappal később még egyet, de hát ugyan úgy megjártam. Hordhatatlan lett alig pár hét alatt. Convers boltban vettem nem kis pénzért úgyhogy biztos hogy nem volt hamisítvány. Utána a Levi's tornacipőket próbáltam ki. Ég és föld a kettő. :D
2011. ápr. 27. 06:08
4/12 anonim válasza:
Nekem még réges régen volt Conversém, amikor még azt se tudták idehaza,a kis hugyosok, hogy mi az eszik-e vagy iszák. Rohadt sokáig bírta, sárban esőben mindenben bírta a strapát.
Mostanság vettem egy másikat, 2 hónap alatt elkezdett válni. Szar lett a converse sajna, divattermék lett
2011. ápr. 27. 07:01
5/12 anonim válasza:
Nekem is kettő van....Hát mondanom sem kell milyenek...
Megjártam ez egyikkel a Zemplént,biciklitúrákat meg mindent,pedig nem is erre tervezték,a koszon kívül semmi baja nem lett!!
Bedobtam a mosógépbe és annyi...
Nagyon jó!!Strapabírók!!
2011. ápr. 27. 09:20
6/12 anonim válasza:
annyira tömegcucc lett hogyha veszel egy converse-t nem leszel olyan egyedi, mert igazi converse,mert mindenkinek van olyanja!! tornacipő..nézd meg a talpát. nem ugyanolyan mint az árkádos tornacipőnek? DE! vagyis kb. 1 év alatt szétmegy..csak mert nagy márka, és van rajta egy all star felirat, azért 25 ezer..
2011. ápr. 27. 10:22
7/12 anonim válasza:
Attól, hogy van rajta egy márkajelzés, nem lesz jobb a többinél. Veszel egy rendes tornacipőt sokezerért olcsóbban, ugyanott vagy.
2011. ápr. 27. 10:56
8/12 anonim válasza:
9:20-as vagyok...hát nem tudom...:)
Nekem a tesi cipőim így visszagondolva mindig szétmentek,hetek alatt...pedig nem voltak nagy terhelésnek kitéve...ezeket meg 3 éve húzom nyúzom lassan és szinte újak....
2011. ápr. 27. 11:40
9/12 anonim válasza:
Jó nem kellenek a külön sztorik.
Lényeg a lényeg, hogy a Converse nagyon tömegcucc lett, és egyáltalán nem ér 10-20 ezret.
Ha 10 alatt árulnák akkor azt mondom ok, de így 10 felett nem éri meg az árát egy Converse cipő.
2011. ápr. 27. 16:34
10/12 anonim válasza:
Szerintem elég strapabíró, az enyémet 5 éve vettem, azóta is gyakran hordom. Igaz, a talpa kb. 3 hónap alatt simára kopott, de ettől még használható, ki nem lukadt azóta sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!