Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A derékfüzö viselése okés a...

A derékfüzö viselése okés a mai világban?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon tetszenek,s vennék is egyet,csak nemtudom hogy furcsán néznének-e rám ha valaki észrevenné hogy viselek.

17/L

2011. ápr. 25. 04:35
 1/7 anonim ***** válasza:

nyugodtan viseld:D jól néz ki.én is hordanám ha lenne pénzem rá.

17/L

2011. ápr. 25. 07:02
 2/7 anonim ***** válasza:

Én mell alatti férfi fűzőt vettem a www.corset4you.com oldalon...tökéletes,bár az első néhány ember kicsit furcsán nézett rám az első pár ember de aztán megszokták...szóval tökéletesen elfogadott...főleg egy 17 éves lányon..

17F

2011. ápr. 25. 10:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi baj nincs vele.
2011. ápr. 25. 11:50
 4/7 anonim ***** válasza:

Rám furcsán szoktak nézni, de én nagyon extravagánsan öltözködöm ezen kívül is. Én amúgy minden nap fűzőt hordok, mell alatti és mell fölötti faoznokat is.

Ha zavar, hogy néznek, hordd ruha alatt, ott is lehet (ami azt illeti a mell alattit kényelmesebb is ott, főleg, ha melltartót is veszel hozzá). Beleizzadni nem fogsz, egy jó fűző kívül-belül természetes anyagból készül.

+ még annyi, hogy a saját ízlésedre hallgass, ne másokéra :) 22/N

2011. ápr. 25. 13:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Wow,köszi ezeket a pozitiv véleményeket :)
2011. ápr. 25. 13:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen. Érdemes beruházni inkább pár jó minőségüre mint venni 5-6 középkategóriásat. Ennél a ruhadarabnál fontos, hogy rendesen illeszkedjen mindenhol, ne dörzsöljön és ne törjenek el a halszálkák...

Olyat válassz amit sok szoknyádhoz vagy nadrágodhoz fel tudsz venni, stílusban illjen a szekrényed tartalmához.

2011. ápr. 25. 16:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha nem illik az öltözködésedhez akkor ne hordd... :D De szerintem nagyon szépek :) Csak pl én nem hordom, mert nem a stílusom az ilyen :D
2011. ápr. 26. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!