Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez hamisítvány szerintetek?...

Ez hamisítvány szerintetek? TORNACIPŐ

Figyelt kérdés

Elvileg ez egy converse. Vagy mégsem?!

Képek:

[link]

[link]

[link]

2011. ápr. 24. 20:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
59%
Tuti hamis. Ahogy az előző írja, a logók miatt is. És csak rá kell nézni a szabására. Amúgy én sosem adnék pénzt converse-re, amikor a kínaiban meg a deichmann-ban veszek 2-3 ezerért ugyanolyan jót.
2011. ápr. 24. 21:14
 12/21 anonim ***** válasza:
Gondolkozz már, ha a jobb lábas lenne a baloson, akkor meg a baloson van kívül a logo...
2011. ápr. 24. 21:15
 13/21 anonim ***** válasza:
53%
csak úgy lehet látni ha belül vannak a logók, hogyha egymással szembe vannak fordítva
2011. ápr. 24. 21:17
 14/21 anonim ***** válasza:
53%
*lehetne látni,
2011. ápr. 24. 21:18
 15/21 anonim ***** válasza:

"Amúgy én sosem adnék pénzt converse-re, amikor a kínaiban meg a deichmann-ban veszek 2-3 ezerért ugyanolyan jót."

Vászont én se vennék, nekem bőr van, nem bántam meg, hogy vászon helyett ilyet vettem

2011. ápr. 24. 21:19
 16/21 anonim ***** válasza:
45%

az első kép megmondja a választ.

az utolsó kép meg maga a bizonyíték, hogy ez hamis. a belső "méretes" logón nincs ráírva hogy converse egy csillaggal mellette. nekem van 3, és mindegyik olyan, hogy nincs rajta a csillag meg a Converse a belső matricában ahol a méret is van. és vietnámban gyártják (sztem, mert mind3 cipőmön az van..)

EZ SILÁNY HAMISÍTVÁNY!

14/L

2011. ápr. 24. 21:56
 17/21 anonim ***** válasza:
51%
kedves 14L, csak, hogy tisztában légy egy picit is a dolgokkal, mind a 3 darab "konzerv" cipőd hamisítvány. Az eredetit a konzerv kámpöni Kínában gyártja, mert ott olcsóbb a munkaerő. (kérem a zöld mancsot ott a jobb alsó sarokban, köszi :))
2011. ápr. 25. 00:01
 18/21 anonim ***** válasza:
20%
(megkaptad:))
2011. ápr. 25. 06:28
 19/21 anonim ***** válasza:
57%

21:56-os vagyok

utánam lévő válaszoló:

már miért lennének az én cipőim hamisítványok? Converse üzletben vettem. nehogy már te tudd jobban, hogy az én cipőim hamisítványok vagy sem, mikor az enyém, én látom, hogy hogy néz ki -.-"

2011. ápr. 25. 09:07
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

vateráról rendeltem pár hete vászon converse-t, a bolti ár harmadáért, gondoltam, h ennyiért nem eredetit fogok kapni

előtte volt két conversem, amit sportboltokból vettem, kétszer két nyarat kihúztam bennük

a vaterás cipőn 7 cipőfűző-lyuk volt, a boltikon 8, másban külsőleg nem különböztek, de mikor felvettem, éreztem, h a vaterás gyengébb, kényelmetlenebb

2011. ápr. 26. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!