Ez hamisítvány szerintetek? TORNACIPŐ
"Amúgy én sosem adnék pénzt converse-re, amikor a kínaiban meg a deichmann-ban veszek 2-3 ezerért ugyanolyan jót."
Vászont én se vennék, nekem bőr van, nem bántam meg, hogy vászon helyett ilyet vettem
az első kép megmondja a választ.
az utolsó kép meg maga a bizonyíték, hogy ez hamis. a belső "méretes" logón nincs ráírva hogy converse egy csillaggal mellette. nekem van 3, és mindegyik olyan, hogy nincs rajta a csillag meg a Converse a belső matricában ahol a méret is van. és vietnámban gyártják (sztem, mert mind3 cipőmön az van..)
EZ SILÁNY HAMISÍTVÁNY!
14/L
21:56-os vagyok
utánam lévő válaszoló:
már miért lennének az én cipőim hamisítványok? Converse üzletben vettem. nehogy már te tudd jobban, hogy az én cipőim hamisítványok vagy sem, mikor az enyém, én látom, hogy hogy néz ki -.-"
vateráról rendeltem pár hete vászon converse-t, a bolti ár harmadáért, gondoltam, h ennyiért nem eredetit fogok kapni
előtte volt két conversem, amit sportboltokból vettem, kétszer két nyarat kihúztam bennük
a vaterás cipőn 7 cipőfűző-lyuk volt, a boltikon 8, másban külsőleg nem különböztek, de mikor felvettem, éreztem, h a vaterás gyengébb, kényelmetlenebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!