Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rövid lábú, husisabb lányok....

Rövid lábú, husisabb lányok. (! ) ti mit vesztek fel nyáron?

Figyelt kérdés

nyáron eléggé lebarnulok és szép barna ugyan a bőröm,de a lábaim rövidek és kissé vaskosak,szóval elég husis vagyok(:

165 cm vagyok és 63 kg.

lehet kicsit sok ,de fogyni nem akarok és nem is fogok senki unszolására.(:

úgy szeretnék felvenni én is rövidnadrágokat,és csinosabb egyberuhákat.:(

de jól állhat az ilyen a kicsit teltebbeknek is?

főleg mellben és combban vagyok erősebb.(:

jaa és elég vaskos a lábszáram is a sport miatt.:S

16/L

mit gondoltok??(:

2011. ápr. 23. 23:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Igy nem tul könnyű megmondani... egy képet tudnál feltenni? Lehet fej nélkül is, mindegy :). Könnyebb lenne ugy véleményt mondani.
2011. ápr. 23. 23:45
 2/9 anonim ***** válasza:
van ismerősöm akin van egy kicsi felesleg,és ugyanúgy felvesz mindent.nehogy azért sülj egész nyáron hosszú nadrágban mert 'vastag a lábad'!:)
2011. ápr. 24. 01:07
 3/9 anonim ***** válasza:

Nyugodtan vegyél fel szoknyát, ruhát, bármit.

OLyan szép, ízléses ruhákat lehet kapni, hogy felvéve még csinosabbnak fogsz tűnni benne mint egy hosszúnadrágban.

2011. ápr. 24. 05:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az a lényeg, hogy ne görcsölj. Hordj nyugodtan lengébb, rövidet cuccokat, csak közben hangsúlyozd az előnyös részeid. Egyberuhából olyat válassz, ami térd felett végződik egy picivel, van dekoltázsa, így hangsúlyozza a melleid, és passzos a derekadon, hogy kiemelje, utána viszont legyen bővebb. Hozzá vegyél magastalpú szandált. Rövidgatyából a saját tapasztalatom szerint az áll jól, ami nem az a rövid p*csagatya, de nem is a térd gatya, hanem a kettő közötti hosszúság, úgy combközépig ér. Ha magassarkúval veszed fel, kifejezetten nyújtja a lábakat. Szoknyából pedig az egyenesvonalú farmerszoknyák a nyerők, kerüld a fodros, rakottszoknyás darabokat, mert azok plussz kilókat raknak a popsodra, combodra. És persze hozzá a felsőkkel mindig csalhatsz, egy leheletnyi dekoltázzsal vond el a figyelmed a problémáaabb részeidről. Remélem, segítettem:)
2011. ápr. 24. 09:49
 5/9 anonim ***** válasza:
nekemis ugyanez a bajom
2011. ápr. 24. 09:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Szoktam rövidnadrágot, szoknyát felhúzni, pedig elég husis (de legalább formás, szóval nem tönk) lábam van. A magassarkú papucs és szandál nyújta a lábat, karcsúbbnak tűnik, valamint ilyenkor valami extább fölsőt veszek fel (nem csecskidobósra gondolok), ami eltereli a figyelmet.
2011. ápr. 24. 11:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Minél rövidebb a szoknya/nadrág annál hosszabbnak tűnnek a lábaid benne, tehát az előnyös inkább. Egyébként meg azt vegyél fel amit akarsz, nem lehet egy kövér disznó a súlyod alapján szóval nincs miért szégyenkezned.
2011. ápr. 24. 16:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Én farmer háromnegyedes gatyát szoktam hordani. Szeretnék rövidebbet is, de félek, hogy rosszul állna.
2011. ápr. 24. 21:23
 9/9 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm a válaszokat.!!!(:

háát nem is a súlyom,hanem inkább az hogy ehhez képest alacsony vagyok!(:

a ruhákat mondjuk annyira nem szeretem,és főleg a lábszáram a problémás..:(

nekem sem olyan "tönk" lábam van.:DDD

hanem nem tudom, legalábbis ha erre gondoltál nem 'egybe van az egész'..(:

van sok szoknyám rövidgatyám,persze a rakott szoknyákat kerülöm is.!!(:

[link]

az én lábam is detto ilyen.:S

saját képet nem engedte felrakni.:(

2011. ápr. 24. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!