Hol találhatnék ilyesmi nadrágot?
http://www.youtube.com/watch?v=xHKTE75dgE4&feature=related
ilyesmi gatyát szeretnék, valami szebb mintával, meg hogy az alja is gumis legyen a bokámnál..
Hol keressek? csak nem szeretnék órákat mászkálni, kis ötlet kéne h merre keressem h gyorsabb legyen..
Nem, nem ilyenre.. :)
Az a baj, h nem találtam normális képet a neten.. az utcán láttam pár lányon már ilyet, és nagyon megtetszett.. ilyen nagyoon lötyis, vékony az egész és ilyen pici virágmintás.. felül meg a lábainál meg gumis.. ilyen sima nyári gatya..
Tudom h nem valami jól néz ki a gatya amit belinkeltem, nekem se tetszik, csak még ez hasonlít rá a leginkább.. Csak az a vicces h ez H&M-es és tiszta csúnya.. nah nembaj, úgy látom ebből órákig mászkálás lesz
Ahj én sose találok azt amit szeretnék..
Speciel egész télen egy olyan mellényt kerestem ami tudjátok ilyen az egész szőrme és ilyen boleró szerű, ami tavaly volt úgymond divat, de olyat se találtam sehol pedig nagyon megtetszett..
júúúúj xD
de még most veszem észre, a videó linkjét raktam be véletlen xD
fhú most meg nem találom azt a képet..
nah ez az a H&M-es gatya, de ez nagyon nem tetszik.. ilyesmit keresek, sokkal szebb mintával, és hogy alul is gumis legyen..
itt van még egy kép, csak mondom szép virágmintásat szeretnék, meg hogy alul is gumis legyen :$
jaa olyat.:D
hát a neten már láttam,de gondolom nem akarsz külföldről rendelni.kedden megyek pestre az aréna plázába majd ott figyelem hogy van-e és ha addig vársz majd mondom.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!