Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért van ez? Magyarázzátok...

Miért van ez? Magyarázzátok el ezt nekem!

Figyelt kérdés

Ha pld a lányok felveszik a férfi alsót,akkor jól néznek ki benne,és nem szidják őket,mint a bokrot,viszont ha én pld felveszek egy női francia bugyit,vagy egy tangát srác létemre,akármilyen jól is áll...b*u*z*i leszek,pedig nem is vagyok az,csak kényelmesek...

21F

2011. ápr. 23. 12:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert fiún tényleg visszataszító és homoerotikus.
2011. ápr. 23. 12:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
És ha egy csaj mindenkivel lefekszik, akkor egy lotyó, ha egy pasi teszi, akkor alfahím. Az élet igazságtalan. És talán azért mert egy női bugyi elég kicsi darab, ha meg kilóg belőle ez vagy az, elég csúnya látvány. XD
2011. ápr. 23. 12:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Mert a pasi legyen FÉRFI. A pasik annyi mindent elvárnak a nőktől, mi meg már ezt az egyet se kaphatjuk meg... -.- 19/L
2011. ápr. 23. 15:11
 4/5 A kérdező kommentje:

Miért?

Attól,hogy tanga vagy franciabugyi van rajtam,attól mé férfi vagyok...

2011. ápr. 23. 15:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Érdekes, mert az én párom - akire teljesen úgy tekintek, hogy A Férfira -, csak és kizárólag valóban férfias alsókat hord, és ő is visszataszítónak tartja, amikor egy férfi női alsóba bújik. (És én is.) A nőknek azért áll jól mondjuk egy boxer, mert a férfi azt érzi, azt látja, hogy a nő az övé, vele van, kényelmesen érzi már magát annyira abban a zónában, hogy hajlandó legyen boxerben masírozni, és egyébként is a legtöbb lány aranyos egy ilyenben. Tehát ha mondjuk kimegyek a konyhába az uramhoz egy pólóban meg boxerben, ő mosolyog, mert aranyosnak lát, míg ha előttem megjelenne egy pasi tangában vagy bármilyen csipkében, telibe röhögném és otthagynám. (Ahogy a legtöbb másik nő is tenné.)

De ha Neked az a kényelmes, meg az tetszik, akkor hordd, miért ne. Csak készülj meg a következményeire is. :)

2011. ápr. 23. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!