Ezt nem értem, lécci magyarázzátok már el h miért ciki a harisnyanadrág a barátomnak?
Inkább megfagy az utcán, mithogy harisnyát venne fel. Ezt értitek? Nem tök mindegy mit vesz fel nadrág alá?
19.L
Ez biztos olyan dolog a fejében, hogy a harisnya lányos dolog. :) Bár amikor úgy sem látszik, akkor én sem értem, mi kifogása van ellene. Egyszer tényleg csak-csak kinövi. Vagy nem... :)
20L
: D
ha díszb.zi akkor mindegy : D
a harisnya eredetileg egy ŰBERnőies ruhadarab, a nőiesség egyik jelképe. Olyan, mintha csipkebugyit húzna a pasid. :D De egyébként ha nem hangoztatja, akkor tök mindegy mit vesz fel. Én 3 nadrágot is felveszek, nem érdekel, ha esetleg vastagabbnak látszik a lábam....
17L
a fiúknak a harisnya helyett ott van a jégeralsó..
arra nem mondhatja hogy nőies ;)
Társadalmi beidegződés. Fél attól, h lebu#izzák érte. De egyébként egyáltalán nem ciki. Rengeteg srác vonzódik a harisnyás női lábakhoz, és sokan titokban fel is próbálják, de csak kevesen vannak, akik le bírják győzni a gátlásaikat. Szóval, reménykedj, h mielőbb kinövi. Esetleg annyit tehetsz, h mutogatsz neki különböző fórumokat a férfiak harisnyaviselésével kapcsolatban(van egy jópár). Vagy esetleg adj a párodnak a saját harisnyáidból, hátha úgy jobban benne van. Én rendszeresen a páromnak adom azokat a harijaimat,amiket én már nem tudok használni,(pl van rajta egy vékonyka szaladás)de neki nadrág alá még simán jó. Imádja ezeket hordani, mert olyan neki, mintha egész nap magán érezne.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!