Lehet ilyen napszemüvegekbe dioptriás lencsét kérni? Ha igen mennyibe kerülhet?
Elitebb optikákban lehet, de ilyen helyeken sokszor maga a keret is 50-60 000 Ft, főleg, ha ilyen Ray-Ban típusú márkás napszemüveget szeretnél. A lencse általában még 30-50 000 Ft között mozog dioptriától függően, de ha vékonyítani szeretnéd, még drágább.
Ha engem kérdezel, érdemes inkább kontaktlencsébe beruházni (ha jó minőségű és takarékosan használod, egy évre kijön 30 000-ből, és mellé annyi 2000-3000 Ft-os napszemüveget veszel, ahányat akarsz. :D
Én rövidlátó vagyok, mínusz 4-5-ös szemekkel. Havi lencsét kértem, egy félévi adag (6 lencse) 30 000, de egy lencse akár 4-5 hónapig is kibírja, szóval sokkal több ideig használhatom. Én az első féléves adagomat kb. másfél év alatt használtam el.
Van, ahol vállalják, van ahol nem, van ahol csak garancia nélkül.
Ha már a lencsékre úgyis ott hagysz 30ezret, akkor a keret se legyen bóvli, mert az tuti nem bírná. Bár nekem amikor csináltattam tavaly, azt mondták, nincs akkora lencséjük amúgy se. :D Szóval előbb mindenképp kérdezd meg egy optikában.
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
Sokat segítettetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!