Hogyan öltözködjek 12 évesen?
1, 12 éves vagyok, és akárhogy öltözök (mackó,farmer,szoknya...) belekötnek az osztálytársaim...mi a divat most??
2, Hol lehet Makón sellőjelmezt kapni, vagy hogy lehet csinálni nagyon olcsón??
1. Úgy öltözködj ahogy te szeretnél, ne másoknak akarj megfelelni.
2. Annyira olcsón nem hiszem hogy találsz. Esetleg varrass ismerőssel, ha valaki tud varrni.
www.tinidivat.lap.hu
Erről az oldalról meríthetsz ötleteket. Vagy írd be a keresőbe, hogy tinidivat. Engem is nagyon sokat cikiztek az osztálytársaim, de így már felnőtt fejjel tudom, hogy azért mert én a női divatot követtem, és 15 évesen 20-22 évesnek néztek.
A második kérdésedre a válasz: sehol nem fogsz szinte ingyen sellő jelmezt kapni, mert az anyagköltség több mint amennyit te rá szánnál, esetleg kölcsön kérni tudsz, ismerősöktől, barátoktól, rokonoktól.
1. ne foglalkozz velük, azt hordd, ami tetszik, ha cseszegetnek, az a saját szegénységi bizonyítványuk.
2. ennyiért ne is számíts semmire.
1. Ne foglalkozz mások véleményével, foglalkozzanak azzal ők hogy néznek ki. Úgy öltözz ahogy neked tetszik és ahogy kényelmes! Soha ne változz meg senki kedvéért én azt mondom légy önmagad!! A húgom 10 éves és őt is cseszegetik elég sokat, járnak uszodába és a fürdőruháját meg a papucsát kritizálják. Pedig aztán nem is régi nem rég kapta. Ne törődj azokkal akiknek nem tetszik a stílusod csak irigyek rád!!! Szóval légy önmagad!!
2. A jelmezzel kapcsolatba pedig annyit tudok ajánlani hogy menj el egy használt ruha boltba és nézz szét hátha találsz olcsó cuccokat amiből összetudod dobni a jelmezt.
ha sellőjelmezt szeretnél:
Én most vagyok 30 éves.
Mikor sulit váltottam, akkor voltam 10. 3-ból, negyedikbe, egy másik faluba.
Új lányként persze ez első hetekben körül "udvaroltak" , utána egész évben nem szóltak hozzám. Ha rossz jegyet kaptak akkor mindig rajtam csattant az ostor mert édesanyám ig. helyettes volt abban a suliban, vele eggyütt mentünk mi a tesómmal oda mint tartozékok:)
Amibe lehetett, abba kötöttek bele, a ruháimba, a táskámba, a hajamba...mindegy volt. Ha valamelyiket tetszésük szerint változtattam akkor kerestek mást.
Nagyon gonoszak tudnak lenni a gyerekek, csak ne felejtsd el hogy aki nem vetélytárs abba nem kötnek bele. Lehet benned valami ami böki a szemüket, ez lehet a tudásod, a szépséged, az egyéniséged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!