Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan öltözködjek 12 évesen?

Hogyan öltözködjek 12 évesen?

Figyelt kérdés

1, 12 éves vagyok, és akárhogy öltözök (mackó,farmer,szoknya...) belekötnek az osztálytársaim...mi a divat most??

2, Hol lehet Makón sellőjelmezt kapni, vagy hogy lehet csinálni nagyon olcsón??

2009. márc. 4. 17:08
 1/10 A kérdező kommentje:
amm...télleg naon olcsón, sőt, ingyen szinte!! de ne adjatok be nekem 1000 Ft-os meg 2000 Ft-os árakat!! max. 500 Ft!!
2009. márc. 4. 17:09
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
szerintem mondj le erről.
2009. márc. 4. 17:13
 3/10 anonim ***** válasza:
87%

1. Úgy öltözködj ahogy te szeretnél, ne másoknak akarj megfelelni.

2. Annyira olcsón nem hiszem hogy találsz. Esetleg varrass ismerőssel, ha valaki tud varrni.

2009. márc. 4. 17:16
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

www.tinidivat.lap.hu

Erről az oldalról meríthetsz ötleteket. Vagy írd be a keresőbe, hogy tinidivat. Engem is nagyon sokat cikiztek az osztálytársaim, de így már felnőtt fejjel tudom, hogy azért mert én a női divatot követtem, és 15 évesen 20-22 évesnek néztek.

A második kérdésedre a válasz: sehol nem fogsz szinte ingyen sellő jelmezt kapni, mert az anyagköltség több mint amennyit te rá szánnál, esetleg kölcsön kérni tudsz, ismerősöktől, barátoktól, rokonoktól.

2009. márc. 4. 17:21
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

1. ne foglalkozz velük, azt hordd, ami tetszik, ha cseszegetnek, az a saját szegénységi bizonyítványuk.

2. ennyiért ne is számíts semmire.

2009. márc. 4. 20:57
 6/10 anonim válasza:

1. Ne foglalkozz mások véleményével, foglalkozzanak azzal ők hogy néznek ki. Úgy öltözz ahogy neked tetszik és ahogy kényelmes! Soha ne változz meg senki kedvéért én azt mondom légy önmagad!! A húgom 10 éves és őt is cseszegetik elég sokat, járnak uszodába és a fürdőruháját meg a papucsát kritizálják. Pedig aztán nem is régi nem rég kapta. Ne törődj azokkal akiknek nem tetszik a stílusod csak irigyek rád!!! Szóval légy önmagad!!

2. A jelmezzel kapcsolatba pedig annyit tudok ajánlani hogy menj el egy használt ruha boltba és nézz szét hátha találsz olcsó cuccokat amiből összetudod dobni a jelmezt.

2009. ápr. 6. 10:28
 7/10 anonim válasza:
2009. jún. 25. 13:00
 8/10 anonim válasza:

Én most vagyok 30 éves.

Mikor sulit váltottam, akkor voltam 10. 3-ból, negyedikbe, egy másik faluba.

Új lányként persze ez első hetekben körül "udvaroltak" , utána egész évben nem szóltak hozzám. Ha rossz jegyet kaptak akkor mindig rajtam csattant az ostor mert édesanyám ig. helyettes volt abban a suliban, vele eggyütt mentünk mi a tesómmal oda mint tartozékok:)

Amibe lehetett, abba kötöttek bele, a ruháimba, a táskámba, a hajamba...mindegy volt. Ha valamelyiket tetszésük szerint változtattam akkor kerestek mást.

Nagyon gonoszak tudnak lenni a gyerekek, csak ne felejtsd el hogy aki nem vetélytárs abba nem kötnek bele. Lehet benned valami ami böki a szemüket, ez lehet a tudásod, a szépséged, az egyéniséged

2010. febr. 5. 12:07
 9/10 A kérdező kommentje:
testi fogyatékos vagyok...:S nem akartam leírni..
2010. febr. 10. 13:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Mert mi van veled? (sajnállak)
2010. nov. 12. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!