Miért csak és kizárólag az "adott divatnak" megfelelő ruhákat lehet kapni?
Figyelt kérdés
Ezt értem arra, hogy valamelyik éven nagyon "menő" volt a military nadrág, majd kiment a divatból, de párom azóta is csak olyan vagy hasonló nadrágokat szeretne hordani, de már nem lehet kapni sehol. De ez csak egy példa. Én nagyon szeretem a kapucnis pólókat vagy pulcsikat, tavaly alig találtam. Miért egy féle stílust akarnak a divatcégek ránk erőltetni?2009. márc. 3. 20:38
1/4 anonim válasza:
Mi az hogy "kizárólag"?
Igaz hogy többségben vannak azok a boltok ahol az éppen "menő" cuccokat árulják, de ettől még máshol be lehet szerezni másfajta ruhákat is. Nincs senkire ráerőltetve semmi. Én is elföldelném magam a hátsó kertben ha divatos ruhákat vehetnék csak fel, mivel a stílusom igencsak más.
2/4 A kérdező kommentje:
Mert akár hová megyek csak ilyen ruhákkal találkozom. Vidéki városban lakom és már nem egyszer bejártam a várost, sajnos kevés sikerrel.
2009. márc. 3. 22:44
3/4 anonim válasza:
Heey!
Hát én azt javaslom, menj el egy használtruha-boltba, turkálóba! Ott találsz olyat, ami kicsit OddSchool de neked pl lehet az tetszik! xD
Nekem is jobban tetszenek az egyedi ruhák.. Vagy ugy kombinálom, hogy legyen benne valami ami "csakazértsem" divatos :D. (egyéni... -.-)
:D
4/4 anonim válasza:
Én meg faluban lakom, közelben is csak kisváros van, mégis megvan minden ami kell, turkálókból, de legfőképp a netről szoktam rendelni, mert itt minden beszerezhető. Teszvesz.hu, vatera, ebay, meg rengeteg webshop van, ha valaki nem akar tömegcuccokba járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!