Ilyen cipőt/ruhát hol mennyiért? ( cyber, goth)
Figyelt kérdés
Ezt a cipőt egy magyar leányzón láttam. Ilyen és ehez hasonló cipőket keresek. Valaki ötletek? ( Bp környékén) (cyber stílusban kellenenének ruhák..)
Pl: magyar->
Ruhák ( okés de hol?)
ha valaki tud ilyen cuccokat Bp vagy Bp környékén akkor légyszi írjon boltcímeket ( weblapot bármit..) kösszönöm
2009. márc. 3. 18:48
1/7 anonim válasza:
www.darkshop.hu vagy www.boreger.hu Ezek a boltok ilyen stílusúak, nyugodtan nézegess.
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm!!
2009. márc. 3. 19:16
3/7 anonim válasza:
Elsőnek nekem is a darkshop.hu jutott eszembe, de aztán megnéztem a képeket, és most inkább azt irnám, hogy ezek nem annyira cyber stilusú cuccok. Ezalatt nem azt értem, hogy egy cyber nem hord ilyet, hanem, hogy ezeket a ruhákat szerintem akarmilyik boltban be tudod szerezni csak keresni kell. Pl az első ruhát én a jeans clubban láttam, igaz vidéken. Szerintem sokkal olcsóbban kijössz igy, mintha internetről rendelnél, mert azért a darkshopnak elég magas az ára, és akkor még ott van a házhozszállitás is! A cipő egyedül a problémásabb, szerintem könnyen megoldhatod úgy, hogy veszel egy egyszerű fekete bakancsot, vagy fűzős csizmát, aztán kicséled rózsaszinre, vagy valami hasonló neonosra a fűzőjét. Remélem segitettem.
4/7 A kérdező kommentje:
igen köszi . hát igen dark shop-ban egy egyszerű necc harisnya is 4ezer körül van pedig egy kínaiba megkapod egy ezresért is xD
2009. márc. 3. 20:33
5/7 anonim válasza:
az első kép a műraszta miatt azt mondom cyber, de a többi tényeg nem igazán, de dark shopban pl platformot lehet kapni ami igen is egy alapja a cyber(goth) stílusnak :)
de vannak külön boltok is még magyarországon is :)
sőt ha egyszer lemész egy gyar nevezetű szórakozóhelyre annyi ilyen külselyű magyar leányzó láthatsz :) sok szerencsét :)
üdv
6/7 PunkLayla válasza:
Ha érdekel én tudok ajánalni egy csajt olcsón készít szőrös lábmelegítöt meg műrasztát
7/7 PunkLayla válasza:
Ha érdekel 4féle vadi új platformunk van 36os mérettől 43asig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!