Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tényleg mondhatni "kötelező"...

Tényleg mondhatni "kötelező" egy férfinak nyáron papucsban járni?

Figyelt kérdés
Csak mert eddig akárkinek mondtam, hogy mennyire nem tetszik és szerintem nem állna jól, úgy néznek rám, mint egy csodabogárra.
2011. ápr. 16. 21:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
56%
Nem kötelező. Viszont stílusos,pl egy szép fehér hosszúnadrág meg egy szép papucs együtt. Nem baj, ha neked nem tetszik, bizonyára egy konzervatív pasi vagy.
2011. ápr. 16. 22:09
 2/12 A kérdező kommentje:

Én nem vagyok konzervatív, a szó értelmében. Ugyebár a konzervatív nézet az az, hogy "konzerválunk" megmentünk egy nézetet, egy ideológiát stb. Pl Wikipédia:"A konzervativizmus legfontosabb jellemvonása a tradicionalizmus, amely a meglévő vallási, politikai, kulturális szokások és intézmények tiszteletét jelenti."

Semennyire sem kioktatni akarlak, csak megalapozottan reagálni. Namost én nem vagyok konzervatív. Egyáltalán. Sőt, inkább haladó, újító szellemű fickó vagyok. Mind a magánéletben, mind a munkában és még a külsőm alakításában is az innovativitás volt mindig is meghatározó.

A látható lábfej és láható lábujj, a nyitott lábbeli, szandál, papucs egyszerűen nem tetszik. Mondjuk konok egy egóm van, tehát soha nem veszek fel (sem ruhát, sem viselkedést) csak azért, mert mások igen, vagy mert azt "diktálja" a "fősodor".

2011. ápr. 17. 06:59
 3/12 anonim ***** válasza:

nem hiszem hogy kötelezőnek számítana.. egyedül neked lehet rossz hogy mondjuk melege van a lábadnak.. (én speciel alig bírom elviselni a zárt cipőt nyáron..)

21/L

2011. ápr. 17. 12:03
 4/12 anonim ***** válasza:

Nem kötelező, de kényelmi és higéniai okokból is kellmesebb viselet lehet a szandál vagy a papucs.

L/19

2011. ápr. 17. 12:36
 5/12 anonim ***** válasza:
Megmondom őszintén, engem nagyon zavar ha egy férfin papucs van, vagy szandál. Nem tudom, hogy miért...
2011. ápr. 17. 15:25
 6/12 anonim válasza:
Szerintem nem kötelező. Személy szerint én csak strandon hordok papucsot, egyébként deszkás cipőket hordok télen nyáron.
2011. jún. 23. 08:06
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem kötelező valóban, de sokkal kényelmeseb. Az emberek többsége nem undorodi kegy ápolt férfi lábfejtől, ha az csupasz. Szóval sztem te se tedd. ápold le a lábadat ha van valam iszépséghibája, aztán hajrá a papucs. Jobban jársz vele.
2011. jún. 23. 09:16
 8/12 anonim ***** válasza:
En sem szeretem hordani utcara, meghagyom a holgyeknek ezt a "kivaltsagot".
2011. jún. 23. 11:16
 9/12 anonim ***** válasza:

Teljesen osztom a nézeteid kérdező. Papucsot csak strandon veszek föl, de utcára szerintem undorító.

Viszont egy rövidszárú, szellősebb cipő valami szintén szellős zoknival elég férfias, kényelmes, és higiénikus.

15f

2011. jún. 23. 16:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Ugyan ez van velem is mindenben!
2011. jún. 23. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!