Tényleg mondhatni "kötelező" egy férfinak nyáron papucsban járni?
Én nem vagyok konzervatív, a szó értelmében. Ugyebár a konzervatív nézet az az, hogy "konzerválunk" megmentünk egy nézetet, egy ideológiát stb. Pl Wikipédia:"A konzervativizmus legfontosabb jellemvonása a tradicionalizmus, amely a meglévő vallási, politikai, kulturális szokások és intézmények tiszteletét jelenti."
Semennyire sem kioktatni akarlak, csak megalapozottan reagálni. Namost én nem vagyok konzervatív. Egyáltalán. Sőt, inkább haladó, újító szellemű fickó vagyok. Mind a magánéletben, mind a munkában és még a külsőm alakításában is az innovativitás volt mindig is meghatározó.
A látható lábfej és láható lábujj, a nyitott lábbeli, szandál, papucs egyszerűen nem tetszik. Mondjuk konok egy egóm van, tehát soha nem veszek fel (sem ruhát, sem viselkedést) csak azért, mert mások igen, vagy mert azt "diktálja" a "fősodor".
nem hiszem hogy kötelezőnek számítana.. egyedül neked lehet rossz hogy mondjuk melege van a lábadnak.. (én speciel alig bírom elviselni a zárt cipőt nyáron..)
21/L
Nem kötelező, de kényelmi és higéniai okokból is kellmesebb viselet lehet a szandál vagy a papucs.
L/19
Teljesen osztom a nézeteid kérdező. Papucsot csak strandon veszek föl, de utcára szerintem undorító.
Viszont egy rövidszárú, szellősebb cipő valami szintén szellős zoknival elég férfias, kényelmes, és higiénikus.
15f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!