Magassarkú gondok?! SOS
hát nemtudom mért kell így leszólni...
a cipő nem ronda. sima egyszerű. nincs benne semmi extra ami elrontaná. van 1000x rondább is-.-""
amúgy meg szerintem otthon próbálkozz...
de én nem mernék elmenni benne .... (és nem korfüggő mert 16évesen simán. ) ha tudsz benne 100%-osan stabilan menni.. MENNI akkor próbáld ki egyedül :D
"attól félek,hogy kiröhögnek:D"
Hát lehet szemét vagyok, de én bizony magamba elég jókat szoktam röhögni, ha meglátok ilyen 15-16 éves (vagy még fiatalabb lánykákat) 12 centis sarkokon topogni. Vagy inkább szánakozom.
Szerintem nem ilyen idős lányoknak való. Magassarkú oké, de azért ne ekkorát már....
így van, utolsó hozzászóló.
elgé vicces amit a mai lánykák művelnek... szomorú, hogy mennyire igyekenek nagylányokká válni, a pasik meg sajnosbenyelik és az én hugom aki normális ő marad parlagon mert az ilyen kiscsajok akik riszálják maguk lesöprik, ciki...
ÚRISTEN EMBEREK! mért baj az,ha egy 16-éves magasarkú cipőt hord????!
ÉN IS HORDOK... és ő az anyukájával veszi fel... " nagylányokká válni..." deszánalmas. nem a cipő miatt lesznek nagylányok,és szerintem elég okos ahhoz,hogy tudja... csak csinos akar lenni. És ha tud járni benne,akkor miért ne mehetne az utcán is benne?
Ha a 16-éves barátnőm meglátom magasarkúban,megdícsérem hogy milyen csinos,és jó az ízlése.
És a mai NORMÁLIS 16-évesek,már kész felnőttek is tudnak lenni. Mint én... Saját pénzemből veszem a magasarkúimat,mert megdolgozok a pénzemért... 3barátommal együtt fizetünk egy albérletet,és 16-éves vagyok. És senki se néz le amiatt mert felveszek néha egy magasarkút... ennyit erről...
Ha tudnál szöveget értelmezni is, kedves előttem szóló nagylány, akkor talán felfognád, hogy mi írtunk.
Oké, hogy magassarkú, de talán egy 16 évesnek kicsit ízléstelen a 12 cm-es sarok és a 2 cm-es platform talp.
Hordjad, ha neked tetszik, de attól még ki fognak röhögni.
04-18 21:31
NEM CIKI! Amikor anyukám vette nekem akkor is hordtam,ugyanilyen cipőket és nem volt olyan ember,aki lenézett volna miatta.
Figyu: Magasról lesz@rom, hogy mit pampogsz. Én leírtam a véleményemet, szerintem 12 cm-es, platform cipő egy 15-16 évesen szánalmas.
Nem kell mindenben egyetértenünk, de nem fogok veled tovább vitatkozni. Mint mondtam, hordjad, ha akarod, engem nem érdekel. e hagy legyen már saját véleményem vmiről, és hagy írjam már le akkor is, ha neked nem tetszik.
ma 18:41
Ki mondta vagy írta neked,hogy nem írhatod le a véleményed?
Én is csak épp ugyanúgy leírtam a véleményemet... amúgy meg ennyi erővel engem meg a Te véleményed nem érdekel. :D
Szerintem nem ciki,ennyi.... -.-'
ma 18:34
max nem vetted észre... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!