Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Magassarkú gondok?! SOS

Magassarkú gondok?! SOS

Figyelt kérdés
Szóval annyi a gondom,hogy van elég sok magassarkúm,és nagyon szeretem felvenni őket ,akkor amikor anyuval megyek valahova(16 vagyok). de ha egyedül megyek félek felvenni ilyet,mert hévezni szoktam,és hogy mászok fel rá? meg a lépcsőktől is félek,nehogy lezakkanjak egyszer.. hogy vegyem rá magam,hogy ki merjek menni az utcára magassarkúban egyedül?
2011. ápr. 16. 10:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

hát nemtudom mért kell így leszólni...

a cipő nem ronda. sima egyszerű. nincs benne semmi extra ami elrontaná. van 1000x rondább is-.-""

amúgy meg szerintem otthon próbálkozz...

de én nem mernék elmenni benne .... (és nem korfüggő mert 16évesen simán. ) ha tudsz benne 100%-osan stabilan menni.. MENNI akkor próbáld ki egyedül :D

2011. ápr. 18. 19:14
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

"attól félek,hogy kiröhögnek:D"

Hát lehet szemét vagyok, de én bizony magamba elég jókat szoktam röhögni, ha meglátok ilyen 15-16 éves (vagy még fiatalabb lánykákat) 12 centis sarkokon topogni. Vagy inkább szánakozom.

Szerintem nem ilyen idős lányoknak való. Magassarkú oké, de azért ne ekkorát már....

2011. ápr. 18. 19:17
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

így van, utolsó hozzászóló.

elgé vicces amit a mai lánykák művelnek... szomorú, hogy mennyire igyekenek nagylányokká válni, a pasik meg sajnosbenyelik és az én hugom aki normális ő marad parlagon mert az ilyen kiscsajok akik riszálják maguk lesöprik, ciki...

2011. ápr. 18. 20:02
 14/19 anonim ***** válasza:

ÚRISTEN EMBEREK! mért baj az,ha egy 16-éves magasarkú cipőt hord????!

ÉN IS HORDOK... és ő az anyukájával veszi fel... " nagylányokká válni..." deszánalmas. nem a cipő miatt lesznek nagylányok,és szerintem elég okos ahhoz,hogy tudja... csak csinos akar lenni. És ha tud járni benne,akkor miért ne mehetne az utcán is benne?

Ha a 16-éves barátnőm meglátom magasarkúban,megdícsérem hogy milyen csinos,és jó az ízlése.

És a mai NORMÁLIS 16-évesek,már kész felnőttek is tudnak lenni. Mint én... Saját pénzemből veszem a magasarkúimat,mert megdolgozok a pénzemért... 3barátommal együtt fizetünk egy albérletet,és 16-éves vagyok. És senki se néz le amiatt mert felveszek néha egy magasarkút... ennyit erről...

2011. ápr. 18. 21:27
 15/19 anonim ***** válasza:
53%

Ha tudnál szöveget értelmezni is, kedves előttem szóló nagylány, akkor talán felfognád, hogy mi írtunk.

Oké, hogy magassarkú, de talán egy 16 évesnek kicsit ízléstelen a 12 cm-es sarok és a 2 cm-es platform talp.

Hordjad, ha neked tetszik, de attól még ki fognak röhögni.

2011. ápr. 18. 21:31
 16/19 anonim ***** válasza:

04-18 21:31

NEM CIKI! Amikor anyukám vette nekem akkor is hordtam,ugyanilyen cipőket és nem volt olyan ember,aki lenézett volna miatta.

2011. ápr. 21. 18:34
 17/19 anonim ***** válasza:

Figyu: Magasról lesz@rom, hogy mit pampogsz. Én leírtam a véleményemet, szerintem 12 cm-es, platform cipő egy 15-16 évesen szánalmas.

Nem kell mindenben egyetértenünk, de nem fogok veled tovább vitatkozni. Mint mondtam, hordjad, ha akarod, engem nem érdekel. e hagy legyen már saját véleményem vmiről, és hagy írjam már le akkor is, ha neked nem tetszik.

2011. ápr. 21. 18:41
 18/19 anonim ***** válasza:

ma 18:41

Ki mondta vagy írta neked,hogy nem írhatod le a véleményed?

Én is csak épp ugyanúgy leírtam a véleményemet... amúgy meg ennyi erővel engem meg a Te véleményed nem érdekel. :D

Szerintem nem ciki,ennyi.... -.-'

2011. ápr. 21. 22:51
 19/19 anonim ***** válasza:

ma 18:34

max nem vetted észre... :D

2011. ápr. 21. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!