Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Magassarkú gondok?! SOS

Magassarkú gondok?! SOS

Figyelt kérdés
Szóval annyi a gondom,hogy van elég sok magassarkúm,és nagyon szeretem felvenni őket ,akkor amikor anyuval megyek valahova(16 vagyok). de ha egyedül megyek félek felvenni ilyet,mert hévezni szoktam,és hogy mászok fel rá? meg a lépcsőktől is félek,nehogy lezakkanjak egyszer.. hogy vegyem rá magam,hogy ki merjek menni az utcára magassarkúban egyedül?
2011. ápr. 16. 10:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ha félsz felvenni, akkor hagyd. De miért, hogy van ez, anyukád fogja a kezed, amíg felszállsz a hévre, meg segít leszállni, mint egy idős néninek? Vagy csak maga a tudat, hogy ott van?
2011. ápr. 16. 10:54
 2/19 A kérdező kommentje:
neem..anyuval kocsival szoktunk menni..és ezért parázok attól,hogy héven meg elesek vagy valami:D
2011. ápr. 16. 10:56
 3/19 anonim ***** válasza:
De hát miért esnél el? Olyan, mintha lábujjhegyen állva lépcsőznél, nincs semmi extra (hacsak nem valami 10-12 centis sarkú cipőről van szó). Egyedül az lehet gáz szerintem, ha csúszik a cipőd talpa, de arra is vannak megoldások. Szóval szerintem bátran próbálkozz.
2011. ápr. 16. 11:02
 4/19 A kérdező kommentje:

[link]

a talpa ilyen. meg a sarka is. csak szandál és a talppán van körben egy fényes csík

2011. ápr. 16. 11:19
 5/19 anonim ***** válasza:
71%

(most nem azért, de 16 évesen még nem kéne ilyen cipőkben császkálni, max buliba..mindegy ez az én véleményem.. bocsi az offért..)

egyébként meg ha rendesen tudsz benne menni, akkor nm fogsz elesni ne aggódj! én úgy szoktam magassarkúban közlekedni, hogy még egy hatalmas bőrönd is van nálam.. nyugodtan menj ki, légy magabiztos és akkor nem lesz gond!

21/L

2011. ápr. 16. 11:51
 6/19 anonim ***** válasza:

Nem igaz,16 évesen nyugodtan lehet felvenni ilyet,csak ne otrombán járkáljon benne!!!

Lépcsőzni tudsz ilyen cipőben??Mert ha igen akkor nyugi menni fog...aztán próbálkozz a mozgó lépcsővel és ha az is megy akkor nem lesz gáz nyugi!!

2011. ápr. 16. 11:56
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

16 évesen ilyen platform cipő? Atya ég. Szerintem kicsit túlzás.

De egyébként ha tudsz benne menni, akkor a lépcsőn sem fogsz elesni. Ha meg nem tudsz benne menni, minek veszed fel?

2011. ápr. 16. 13:40
 8/19 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Hát hallod, egy ekkora cipőben nem is csodálom, hogy félsz, én is kétszer meggondolnám, pedig annak idején, 15-17 évesen nem tudtam beletörődni, hogy csak 155 centi vagyok, így télen-nyáron 8 centis sarokkal mászkáltam. De ahogy mások is írták, ha egyenes terepen tudsz benne menni, akkor lépcsőn se lesz gáz. Gyakorolj otthon:)

2011. ápr. 16. 14:51
 9/19 A kérdező kommentje:
meg igazából attól félek,hogy kiröhögnek:D nemtudom miért
2011. ápr. 16. 15:30
 10/19 anonim ***** válasza:
miez a rettenet, amit cipőnek csúfolnak? Egyébként az írásodon látszik hogy agyilag még 12 vagy...
2011. ápr. 18. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!