Honnan tudhatom, hogy most mi a divat?
nem arra a "divatra" gondolok amikben a modellek mászkálnak a kifutókon, hanem a "sima" hétköznapi ruhadivatokra. Van ilyen netes oldal?
googleban nem találtam
belehaltál volna, ha nem írsz ide?
"Van ilyen netes oldal?" erre nem vagy képes válaszolni gyp-s
Szerintem nézegesd meg a a divatlapokat esetleg, vagy a netes változatukat. És azokból válogass ki pár darabot. Én legalábbis így csinálom. Mert amiket kompletten bemutatnak az sokszor nem igazán tetszik vagy épp áll jól. Pl. most divatos a "tengerész cuccok". Én próbáltam egy olyan csíkos pólót ami jól állt. Az a baj ezekkel, hogy sajnos nem mindenkinek állnak jól. Szerintem sokkal divatosabb, ha magadnak állítod össze a szetteket.
A másik dolog ami szerintem nagyon ciki: bemész egy plázába és minden 2. csaj ugyanúgy néz ki. Ez nem divat szerintem. Sokkal jobb ha olyan ruhákat veszel amiben jól érzed magad és jól állnak. Pl itt vannak a háremnadrágok. Mindenkin ilyet látni, közben meg nagyon keveseknek áll jól.
Konkrétan ilyen netes oldalról nem tudok amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!