Hogy tudom megállapítani a cipőmről, hogy eredeti Nike-e?
4 éve vettem egy falubelitől, aki a szabadkai piacról hozott be dolgokat eladni.
Úgy tudom, hogy Szabadkán és a józsefvárosi piacon is ki lehet fogni eredeti márkás termékeket.
Akkor én 5 ezer ft-ért vettem, nyilván ő nem annyiért jutott hozzá. Nem emlékszem, hogy beszéltünk-e róla, de szerintem ő se tudta, h eredeti-e.
A felsőrésze sötétkék hasítptt bőr (ezt, hogy valódi bőr cipésztől tudom). A talpa fehér, és olyan szivacsos anyagú mint a vadiúj biztosan Nike cipőm.
Vannak rajta körbehímzett pipák, és a nyelvén a nike felirat így kisbetűvel. Ugyanaz a betűtípus a kisbetűs nike felirat mint a tuti Nike cipő talpán.
Körben R betű az eredetin sincs és ezen se.
Dobozt nem kaptam hozzá.
Ja, és a nyelvében kopott de még olvasható, hogy "Made in China". Ez az egy gyanús nekem, az eredeti "Made in Taiwan", bár vannak olyan dolgok amik eredetik, mégis Kínában szerelik, rakják, varrják össze.
Szerintetek?
24/N
Minden cipő nyelvében kell lennie egy sorozatszámnak, amit ha beütsz a google-ba a cipőt kell kiadja. Én így szűrtem ki a kamu és az eredeti cipőt is.
És teszem hozzá, hogy hivatalos márkaboltban ugyanúgy kerülhetnek bele fals cipellők. A gyártót pedig teljesen mindegy hogy nézed-e vagy sem. Épp azért, mert már a beszállító is eltérő helyről hozatja a cipőket. Van vietnámi és kínai, valamint tajvani eredeti Nike cuccom.
A cipő nyelvében ahol bele van írva hogy hányas méret ott van egy sorszám!
Azt ha be írod a Google-be akkor ott ki kell hogy dobja ugyan azt a cipőt!
Esetleg színben lehet el térés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!