Hogyan lehet megállapítani, hogy egy szemüveg eredeti?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, h h tudnám eldönteni, h az ilyen fekete árusok mit akarnak eladni nekem? Nem piacra gondolok, hanem a netes kereskedőkre. Pl. a vatera is tele van olcsó eredeti Rayban napszemüvegekkel, általában van rajtuk hologramos matrica is és azt szokták állítani, h a kamionról leesett, ezért ilyen olcsó. A kamionos sztoriknak nem akarok hinni, mert az EU-n belül sztem szigorúan monitorozva vannak, a határon pedig sztem elég szigorú az ellenerőzés ahhoz, h ne csússzon át ekkora mennyiségű csempészáru . Szerintem ezeket az EU-n belül hamisítják a kínaik. Szerintetek?2011. ápr. 7. 22:46
1/4 szamóca. válasza:
azt hogy kamionról leesett arra szokták mondani hogy lopott :)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, h ezt a nyilvánvaló dolgot megosztottad velünk!
2011. ápr. 8. 09:53
4/4 A kérdező kommentje:
Nem kötelező hülye kérdésekre válaszolni. Ha teheted ne itt trollkodj! És akkor megkérdezem, esetleg neked van témával kapcsolatos tapasztalatod vagy infód? Ha igen légyszíves írd le, ha nem...
2011. ápr. 9. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!