Tablókép-fotózáson milyen ruha fiúnak?
Póló, pulcsi, kockásing?
Elvileg valami szürke/bézs/pasztel színű háttér lesz :S
Ilyen háttérhez felvehetek szürke-bordó inget? Kb. ilyen:
Vagy a másik ötletem: van egy pulcsim (fishbone), aminek ujjai, eleje, hátulja, alja más színüek... eleje lila, egyik keze kék, a másik zöld (elég sötét színek...)(guuglin nem találtam :S)
Vagy neked milyen ötleted van, mit vennél fel, mi volt rajtad?
14/f
a mi sulinkba is úgy van h úgy öltözik mindenki ahogy szeretne...:D etől olyan jó és vegyes..:D
egyébként szerintem mindkettő jó.én lila pulcsiba leszek.:DDD
én lány vagyok, és már nagyon öreg :D nem is emléxem már mikor voltam nyolcadikos, de azt biztosan tudom, h gimiből 2006ban ballagtam. :D
8.ban nekem nem volt fotózásom, mivel 8 osztályos gimibe jártam.
mivel azt a tablófotót igazolványképnek is el szokták lőni, így mi elég konszolidált, csinos ruhákban voltunk. rajtam egy elegáns fekete ing volt, a többieken is hasonló.
akármi is a kérés, sztem nem bánnád meg később ha valami egyszínű, divatos ingben mennél. a kockás nem ez a kategória.
Hát akkor megyek a színes pulcsiba, alatta pedig a bordó-szürke ing... majd a többiek megmondják, melyik legyen...
Nálunk minden évben elég vegyes ruhákban vannak a diákok, és a tabló háttere is elég vegyes, a mienk festve lesz, csak világos színeket össze-vissza húzogatunk rajta, szval egy tök jó kavalkád lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!