Tablókép-fotózáson milyen ruha fiúnak?
Póló, pulcsi, kockásing?
Elvileg valami szürke/bézs/pasztel színű háttér lesz :S
Ilyen háttérhez felvehetek szürke-bordó inget? Kb. ilyen:
Vagy a másik ötletem: van egy pulcsim (fishbone), aminek ujjai, eleje, hátulja, alja más színüek... eleje lila, egyik keze kék, a másik zöld (elég sötét színek...)(guuglin nem találtam :S)
Vagy neked milyen ötleted van, mit vennél fel, mi volt rajtad?
14/f
Nézegettük a régebbi tablóképeket, az utolsó, amin öltönyben voltak, asszem '96-os volt =)
Ofő azt mondta, elegáns utcai ruhában legyünk, amit 10 év múlva nem bánunk meg... És, hogy ne fehér, vagy fekete legyen... :)
Öööö... most konkrétan a tablókép fotózása lesz, vagy ilyesmi lesz a tablótok, mint ez: [link]
Mert ha ilyen lesz, és a "plusz" fotóhoz kérdezed, arra tök jó a kockás ing. Viszont a rendes arcképes tablófotóhoz az illik, amiben ballagni is fogtok: fehér ing (nálunk 8.ban hogy kb egységesen nézzünk ki, mindenki vett egyforma bordó nyakkendőt, és az inghez/ blúzhoz ugye azt is felvettük a tabló fotózásra is)
Hát én 4 éve ballagtam de ez nekem új. Hogy néz ki egy olyan tabló, ahol 30 gyerek 30 féle ruhában van? Ilyen szedett-vedett. Egy sima tabló legalábbis. Vannak extrémebbek, mint mondjuk ez: [link]
de az elég ritka, és oda kb mindegy ki mit vesz fel. egy "rendes" tablón, ahol arcképek meg váll van csak benne nekem megdöbbentő, hogy nem ing meg blúz a ruha.
Ha megnézted volna a linkelt képet, akkor értenéd, h miről írok.
Egyébként azért írtam, h abban illene lenni, amiben majd ballagtok is, mert az elegáns (gondolom...) és mégiscsak jobban illik az tablófotózás alkalmához is, mint az egyszerű utcai ruha. De lehet, h már én vagyok túl öreg, elvégre 2005ben voltam nyolcadikos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!