Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Buccs* lányok, ti milyen...

Buccs* lányok, ti milyen alsóneműt szerettek hordani?

Figyelt kérdés

Ti mit preferáltok? :)

Felvesztek nőiesebbnek mondott darabokat is, vagy inkább boxert hordtok?

Mert pl. barátnőm igencsak fiús, de utóbbit sosem hord; csak afféle normál slipeket; és más haverjaink, fiús lányok is ezt hordanak. Viszont nőiesebben öltözködő barátaink közül meg pl. boxeralsóban szeretnek aludni. :/

buccs (butch) = fiús/férfias leszbikus lány/nő

2011. ápr. 10. 22:19
 1/8 szamóca. ***** válasza:
58%
hoppá, még jó hogy kifejtetted mi az a buccs...majdnem válaszoltam.
2011. ápr. 10. 22:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én csak softbuccs vagyok, de ilyen téren különösebben nem vagyok válogatós. Nagyon csipkés ne legyen meg ha lehet sötétebb színű, ne pink. Nappalra boxert nem vennék fel, inkább kicsit maszkulinabb franciabugyit ha épp olyanom van. Valami ilyesmit:

[link]

2011. ápr. 10. 22:38
 3/8 anonim ***** válasza:
44%
A hétszentségit, már annyi divatirányzat van, hogy magam sem tudom követni. Én már az emónál leragadtam. Most meg ez a buccs, meg a hárdkór meg a sztréjt edzs.. Komolyság.
2011. ápr. 11. 00:08
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem divatirányzat, csak egy kb. az '50-es évektől kezdve ismert és használt szó a fiúsabb vagy teljesen fiús megjelenésű leszbikusokra. (Régen a munkásosztály leszbikus szórakozóhelyein, kultúrájában pl. csak a nagyon fiús és nagyon nőies leszbikus párok voltak elfogadottak, a többieket kinézték - felteszem, a "túlélés" miatt.)

A meghatározáson belül sokan más-más módon öltözködnek, akár emo vagy akármilyen stílusban, de mégiscsak fiús vonalon. :D

2011. ápr. 11. 01:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Mi az a softbuccs és buccs?
2011. ápr. 11. 12:38
 6/8 anonim ***** válasza:

[link]

Vannak átmenetek a gender reprezentációban, a softbutch egy ilyen átmenet.

2011. ápr. 11. 23:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Miért jó az nektek, hogy nő létetekre kompletten fiúnak néznek, nem értem... Szoktam látni néha ilyen nagyon fiús kőleszbiket, ne haragudj, de gáz...
2011. ápr. 26. 12:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Linkelnél képet ilyen lányokról? pl soft és sima buccsról?
2011. ápr. 26. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!