Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Másnak is tetszik? Én belebolo...

Másnak is tetszik? Én belebolondultam.

Figyelt kérdés
[link]
2011. ápr. 10. 16:17
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Ezen a telt-es dolgon jót mosolyogtam. :) A ruha mérete 10-es, ami M-es... szerintem pont jó az alakom, telt már csak azért sem lehetek, mert rendszeresen tornázok és igazság szerint azért választottam ezt a fazont, mert nagyítja a csípőt, ami nekem nagyon nincs... Amúgy nőies ruha, különbnek mondható, mint a most "menő" flitteres zsákruhák, bár elárulom: ez a tulipán fazon is divatos jelenleg.

Az egyediségről pedig annyit, hogy nem görcsölök rajta, én egyszerűen 70 %-ban ilyen színes ruhákban szeretek mászkálni. Van mostani divat szerinti ás 90-es évek szerinti is :D, nálam úgyis az a lényeg, hogy legyen egyfajata hangulata annak, amit felveszek és az passzoljon a saját hangulatommal, meg persze stílusommal.

Köszönök amúgy minden hozzászólást, tanulságos!

2011. ápr. 10. 20:10
 22/26 A kérdező kommentje:
Aki meg nem értené a reagálásomban foglaltakat: kitöröltek pár hozzászólást!
2011. ápr. 10. 20:16
 23/26 anonim ***** válasza:

nagyon szimpatikus vagy kerdezo!:)

szerintem eleg jo kis ruhacska, teny es valo, hogy kulonleges, de ha passzol hozzad akkor nagyon jol allhat:) az ilyen ruhakat tudni kell hordani

2011. ápr. 10. 20:55
 24/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Nem igazán érdekelnek a sértegetni próbáló emberek, de bevallom, azért jól esik, ha valaki emberibb "hangnemben" válaszol. Van remény! :)
2011. ápr. 10. 21:16
 25/26 anonim ***** válasza:

aki azt mondja, h a 10es ruhát telt embereknek gyártják, hát az se lehet egy észlény.

nekem 16-os a ruhaméretem, na az telt! :D

szép, vékony csajszi lehetsz :D

2011. ápr. 11. 10:23
 26/26 A kérdező kommentje:
Amúgy nem mintha bármi köze is lenne az alakomnak az alaptémához, de hogy tisztázzam magam: nem vagyok se nagyon vékony, se duci, de a mellem tényleg telt, amit összességében nem bánok... :)
2011. ápr. 11. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!