Ezen a telt-es dolgon jót mosolyogtam. :) A ruha mérete 10-es, ami M-es... szerintem pont jó az alakom, telt már csak azért sem lehetek, mert rendszeresen tornázok és igazság szerint azért választottam ezt a fazont, mert nagyítja a csípőt, ami nekem nagyon nincs... Amúgy nőies ruha, különbnek mondható, mint a most "menő" flitteres zsákruhák, bár elárulom: ez a tulipán fazon is divatos jelenleg.
Az egyediségről pedig annyit, hogy nem görcsölök rajta, én egyszerűen 70 %-ban ilyen színes ruhákban szeretek mászkálni. Van mostani divat szerinti ás 90-es évek szerinti is :D, nálam úgyis az a lényeg, hogy legyen egyfajata hangulata annak, amit felveszek és az passzoljon a saját hangulatommal, meg persze stílusommal.
Köszönök amúgy minden hozzászólást, tanulságos!
nagyon szimpatikus vagy kerdezo!:)
szerintem eleg jo kis ruhacska, teny es valo, hogy kulonleges, de ha passzol hozzad akkor nagyon jol allhat:) az ilyen ruhakat tudni kell hordani
aki azt mondja, h a 10es ruhát telt embereknek gyártják, hát az se lehet egy észlény.
nekem 16-os a ruhaméretem, na az telt! :D
szép, vékony csajszi lehetsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!