11/26 anonim válasza:
wow :D
nekem nagyon bejön!
csak ha kicsit testhezállóbb lenne...
*.*
14/26 anonim válasza:
Nagymamám szokott hasonló remekműveket előásni a szekrényéből. XD
A fazon még oké, de ez a minta... nekem már ez is cigányos.
15/26 anonim válasza:
Azt hittem valami jó pasit linkeltél:)
A ruha nem nagyon jön be:)
16/26 A kérdező kommentje:
Nagymamád küldhetne nekem pár ilyen cuccot!! :D
2011. ápr. 10. 18:06
17/26 anonim válasza:
a 90-es évek legborzalmasabb részét idézi. divat szempontjából.
a szabása még elmegy, de a minta az gyalázat.
sajátod ízlésed van, az tuti.
18/26 anonim válasza:
De egyébként, viccen kívül, aki ezt igazán tudja is viselni, az lehet benne egyedi, még akkor is, ha nem trendi darab (bár ahhoz sem értek, lehet, hogy trendi :D). Ellentétben azokkal, akik nagyon egyediek akarnak lenni úgy, hogy az egyendivatot hordják. Meg amúgy is szimpatikus a kérdező, mert nem szólogatott be senkinek, pedig kapott hideget-meleget. Úgyhogy, ha tetszik, és illik hozzád, akkor hordjad! :D
19/26 anonim válasza:
Színe is ,és a szabása is egy nagy 0!
Ráadásul a ruha méretéből ítélve eléggé..hogy is mondjam..telt lehetsz.
Egy ilyen ruha egy szép,vékony lányon is hülyén mutat,nemhogy egy duci nőn.
Harmadik dolog pedig az,hogy ezzel nem egyedi leszel,hanem nevetség tárgya..Istenem!:D
Ilyet még a romák sem vesznek fel utcára,már ne is haragudj.
20/26 anonim válasza:
Előző,te olyan topmodell vagy?Minek kell leszólni a másikat?Miért kell parasztnak lenni?Hmm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!