Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan tisztitsam? (Kérdésed...

Hogyan tisztitsam? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
van egy fullcap sapkám mivel tudnám belül kiszedni a sárga izadság csikot a fehér részröl? mert mosogépbe nem merem rakni hátha eldeformálodik vagy vmi bajja lesz ink magam meg csinálom szapan meg kefe... probáltam de nem szedi ki csak egy kicsit halványitotta:SSés kicsit kezd ciki lenni amikor leveszem és láccik:S
2011. ápr. 9. 17:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Figyelj, szerintem nem lesz semmibaja a mosásban, főleg, ha csak a sapit, esetleg pár puha anyagú felsővel teszed be.

Mosóporral is próbáld meg kézzel, hagyd legalább fél órát ázni, és csak utána dörzsöld.

Ha ezek nem jönnek be, akkor marad az, hogy kihipózod. Ha nagyon kicsi a fehér rész, akkor fülpálcikára tegyél hypót, és VÉKONYAN kend be a csíkot. De ez csak a végső megoldás, ha tényleg annyira ciki, mert ha a ypo átterjed nem fehér részre, az is kivilágosodik. Esetleg rongyon próbáld ki előtte, h mennyi hypo kell, mert ha elég ügyes vagy, akkor fel tudsz vinni pont annyit, h ne fehérítsen ki más részt...

2011. ápr. 9. 17:46
 2/5 A kérdező kommentje:

hát elgé drága sapka uh nem nagyon szeretnék hipozni mosogépbe meg azért nem akarom rakni mert a sapka cimkéjén van hogy mosogépbe nem szabad mosni engem ink valami tisztitoszer érdekelne

ez az a sapka : [link]

és belöl van egy fehér csik körbe

2011. ápr. 9. 17:55
 3/5 anonim válasza:
erre én is kiváncsi vagyok :-) ha legközelebb neki állsz tisztitani, szeretném látni. légyszi akkor csináld mikor én is ott vagyok :-)
2011. ápr. 9. 18:11
 4/5 A kérdező kommentje:
jóvan....xDD ink mongyáá tisztitoszert..xD
2011. ápr. 9. 18:12
 5/5 anonim ***** válasza:
wanish,vagy szódabikarbóna
2011. ápr. 25. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!