Miért ilyen igénytelen a párom?
Figyelt kérdés
Már több mint 5 éve vagyunk együtt a párommal.Mostanában olyan igénytelen öltözködésileg.Évente kb 1x vesz magának új ruhákat.Alig bírom rábeszélni.Foltos, néha szakadt pólókban járkál az utcán.A nadrágjai is néha foltosak(pl. hipó meg stb.).Az alsógatyái(boxer) is olyan rondák.Szakadtak, foltosak meg kinyúltak.Amúgy magára mos már lassan két éve.Már mondtam neki mit, hogyan kell,hány fokon.De nem jön neki össze.Már mondtam neki, hogy olyan igénytelen, de azt mondja, hogy munkába jó az.Mert szinte mindíg dolgozik, de mikor elmegyünk sétálni meg közös programokat csinálunk olyan égőnek érzem, hogy így öltözik.Nem érdekli a dolog, de ha én meg kiöltözöm melette akkor hülyén érzi magát.Régebben sem volt egy divat őrült, de nem volt ennyire igénytelen.Tőlem meg elvárja, hogy csini legyek meg ápolt.Az nem érdekel, hogy otthon miben van, de az utcán igen.Mit csináljak vele?Néha elmegy a kedvem a szextől is mikor meglátom a csöves alsógatyájában.Hozzáteszem a ruhái nem koszosak.Mindketten 23évesek vagyunk.2011. ápr. 6. 21:26
11/11 A kérdező kommentje:
Tegnap vettünk neki ruhákat mert mondta, hogy már nagyon elvan hanyagolva.És már égő ilyenekbe járni.Na hála az égnek magától rájött.Meg mondtam neki, hogy már nekem is égő hogy így öltözködik.És helyeselte.Igazat adott.
2011. ápr. 9. 08:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!