Meddig bírják a cipők az ilyen koptatást (leírásban részletek)?
Figyelt kérdés
Most kezdtem robogóval közlekedni, és az beidegződés van bennem, hogy mielőtt megállok, már lerakom egy kicsit a lábam a földre, kb. olyan 5-10-el megyek ilyenkor szóval nem gyorsan. Meg nem teszem le teljesen, csak épphogy hozzáér a talpam. Igazából biztonságérzetet ad, meg jó érzés, ahogy a csúszik a földön a cipőm:) no de anyukám szerint nagyon koptatom így a cipőm talpát, le fog kopni hamar, de én ebben annyira nem hiszek, mert egy csomó robogósnál látom, hogy ezt csinálja, meg azért nem szokott olyan gyorsan kopni a cipők talpa... mit gondoltok?
16/l
2011. ápr. 3. 19:34
1/7 anonim válasza:
de csak azért csinálod mert más is így csinálja?? egy idő után úgyis elkopik..attól is függ milyen minőségű..meg minden.. de sztem is tedd le a lábad ha ez biztonságérzetet ad.. vagy ha megteheted akkor vegyél egy vastagabb talpú cipőt amibe csak motorozol.
2/7 A kérdező kommentje:
nem azért mert más is, hanem egyszerűen ösztönből jön, csak azért írtam, hogy más is csinálja, mert igazából az ő tapasztalatukra is kíváncsi lennék. amúgy suliba járok, szóval ilyen szokásos hétköznapi cipőkről van szó, most egy converse és egy balerina cipőt szoktam hordani, ezekben robogóznék is. a balerinának mondjuk vékonyabb a talpa, de kemény anyagból van.
2011. ápr. 3. 20:09
3/7 anonim válasza:
azt hittem fiú vagy most meg ,, balerinába járok" xDD
4/7 A kérdező kommentje:
nem, lány vagyok, de ezt írtam a leírásban is:)
2011. ápr. 4. 07:15
5/7 anonim válasza:
első vok.. hát akkor nemtudom..:D egy converse cipőt szétkoptatni..bátor dolog lenne..:D sztem vegyél egy sportcipőőt.. egy olyan stabilabb vastagtalpúbb cipőt..vagy nemtudom.. de a lábad ha biztonságba érzed így magad akkor tedd le !!!! nem akarok balesetet..:D
6/7 anonim válasza:
sztem is vegyél egy csak robogós cipőt:D
7/7 anonim válasza:
Ne tedd le a lábad, hanem csak a föld fölött tarsd egy pár centivel, így a cipő nem kopik, és ugyanúgy lábra tudsz ugrani ha kell :D Próbáld ki, hátha jó lesz így is, csak utánna vegyél mindenféle méregdrága cipőt hogy ne kopjon el :D (bár gondlom ha 6 évesen motorral jársz nem lehet nagy baj az ár de ezt már nem én tudom :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!