1/11 anonim válasza:
Szeretem a bandát, de a táska nem jön be..
2/11 anonim válasza:
nem tetszik és szerintem a banda amit játszik az nem zene -.- de amúgy is ha tetszene ilyet fel nem húznák utcára
3/11 anonim válasza:
Előző akkor mi neked a zene? Justin bieber?
4/11 anonim válasza:
Szerintem, jól néz ki, és praktikusnak is tűnik.
Mindenesetre sokkal jobb mintha Fila táska lenne.És a minta is jó rajt. Végre valami normális táska, nem plácacicás divatcikk.
5/11 anonim válasza:
óó szerintem nagyon jó, de csak a felirat miatt:D amúgy nem megy a stílusomhoz, de tetszik
16/L
6/11 anonim válasza:
A zenét szeretem, de a táska nem tetszik.
7/11 anonim válasza:
"fel nem húznák utcára"
Ha nem tudsz magyarul, inkább ne válaszolj.
8/11 anonim válasza:
Tetszik, a banda sem rossz, de nekem nem kéne, mert nem hordok feliratos dolgokat.
9/11 anonim válasza:
én vagyok az : 09-07 17:01
NEm értem hogy mi a f@aszért kellett leszavazni engem. a kérdező azt kérdezi hogy jó-e én meg írtam hogy nekem nem tetszik... Ezen mit kell lepontozni?
10/11 anonim válasza:
azért nem tetszik nekem mert nem ez a műfajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!