Mi értelme van a tangának?
Figyelt kérdés
Szerintem zavaró, ha van valami az ember fenekében :P És az meg hülyeség, hogy egy szűk farmer alatt nem fér el egy normál bugyi...2009. febr. 27. 15:00
11/17 anonim válasza:
én nemtom elviselni magamon egyik fajtát se csak a tangát..
12/17 anonim válasza:
Heey!
Nemlényeg mit hordasz, neked legyen kényelmes a többieket, ha b*szogatnak, sz*rd le! xDxD Engem is cseszegetnek, hogy nem hordok tangát... nemcsak kényelmetlen, hanem (rajtam) hülyén isnéz kixD.
14/17 anonim válasza:
kényelmes,nem üt át egy vékony szoknya alatt,csinosabb, fiatalosabb, szebbeket gyártanak, mint a nagyibugyikból(szerintem)
15/17 anonim válasza:
Én kifejezetten csak azért szeretem a tangát mert jó az az érzés hogy van valami a fenekemben :) egyszerűen kellemes :)
16/17 A kérdező kommentje:
egyébként azóta én is tangát hordok :D
2011. ápr. 3. 20:39
17/17 mooti válasza:
A tanga takar egyáltalán valamit el? A nehéz napokon is jó?
Szerintem tanga nélkül kényelmesebb, főleg nyáron
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!