Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van 70 ezer forintom. Az...

Van 70 ezer forintom. Az ázsia Centerbe szeretném elvásárolni?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni nadrágot pulcsit pólót fehérneműt.

Ebből kb mennyi pulcsi,nadrág,póló,fehérnemű jön ki?

2011. ápr. 3. 17:10
1 2
 11/14 anonim válasza:
szerintem igen. elég jó minőségűek, és nem annyira drágák, mint amennyire gondolod. :)))
2011. ápr. 3. 17:44
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia.

Nem bántásból, de nem kínais cuccokra vernék el ennyi pénzt.

Ez túl sok ahhoz, inkább pár darab minőségi darabot vennék belőle.

Pl. 1 Zara Woman farmert 13995 Ft- ért, ami olyan jól áll mint semmi. A legjobb farmerjeim Zarak, pedig van drágábbam is, de mégis ezek a legeslegjobbak.

Vennék Zara, H&M stb üzletekben basic felsőket átlag 2000 Ft körül. És vennék egy jó táskát és egy passzoló cipőt, kb. 10- 10 ezerért. Nyár révén pedig valami csini szoknyát vagy rucit szintén 10 ezer körül.

Bugyik, melltartók pl. jók a Takkos vagy F+F-ek is.

Mivel azt mondtad hogy ez első fizetésed "maradéka" ezért nem kell ebből egy komplett ruhatárat kiépítened, amire ebből nem futotta azt meg tudod következő hónapban is venni.

Ne vegyél 100 db ócska vacak kínai pólót, vegyél 5 db-ot de az legyen jól kinéző, minőségi darab.

Én pl. szeretem a Renoválás turit a Blahán, ott szoktam egyedi, különleges (pl. szatén vagy muszlim vagy más különleges) felsőket venni átlag 1500 Ft körüli darabáron. Olyanokat amik 6-7 ezertől kezdődnek a plázákban, de annyit nekem nem érnek. Ezt a helyet még tudom ajánlani.

25L

2011. ápr. 3. 17:50
 13/14 anonim ***** válasza:

legelső vagyok. 70 ezerből sokféle ruhát tudsz venni magadnak.

turikban tényleg jókat ki lehet fogni.

mango: igen, viszonylag drága cuccok, finomak, elegánsak.

pull and bear, bershka, stravidarius: pólók kb. 2 ezerért, pulcsik 3-7 ezerért, kabátok 5-20 ezerért, nadrágok 2-5ezerért, kiegészítők 1000-6000 Ft-okért.

new yorker: kínai, de jobb változat cuccok, de aminőségéhez képest drága, itt vannak pólók 300-ért, de 5ezerért is, ugyanúgy ahogy találsz pulcsit 2ezerért is, de 8ért is.

h&m: a világ legjobb boltja a bershka, és apull&bear mellett, de a h&m-et jobban szeretem, olyasmi árak, mint a bershkában, de itt más stílusú ruhák vannak. itt melltartókat, sminkeket, cipőket is találsz, drága és elegáns ruhák is vannak, de melegítőt, vagy csak egyszerű egyszínű/csíkos pólókat is vehetsz. nagyon jó bolt, és jó minőség.

c&a: viszonylag olcsó, jó minőség, az utóbbi pár évben nagyon jó ruhák voltak itt, de az utóbbi pár hónapban nem találtam semmit, de ez az én bajom, neked valószínű más tetszik.

zara, promod: drága ruhák, de jó darabok. elegánsak, és finomak.

calzedonia: fürdőruhák, harisnyák, fehérneműk: drágák, de jó minőségűek.

ja..és a h&m-ben jó minőségű zoknik/harisnyák/pizsomák/fehérneműk vannak, szóval inkább ott vedd meg, mint a calzedoniában

2011. ápr. 3. 18:23
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is vegyél márkásabbakat. pl jön a glamur napok 20%-os kuponokkal csomót spórolhatsz. Tesco F and F cuccai is jók és most 30-70%-os leértékelés van hétvégén vettem 9595 helyett 2495 ért farmereket.
2011. ápr. 3. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!