Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hány nadrágotok és szvetterete...

Hány nadrágotok és szvetteretek van?

Figyelt kérdés
Hány nadrág és hány szvetter? mert én attól félek ,hogy nekem kevés van..és tudni szeretném ,hogy másoknak hogy mennyi van
2011. ápr. 2. 17:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mostanában nagyon bejönnek a kardigánok, 4-5darab biztos van, eddig mindig ki volt belőlük a derekam, de ezeket a hosszított fazonúakat pont nekem találták ki, még kell egy fehér tavaszra.

Hú, szinte csak farmerjaim vannak, hosszúból vagy tíz, és rövidből is van jó néhány, extra bőtől a nagyon szűkig, csípőtől a magas derekúig, feketétől halvány kékig.

26/l

2011. ápr. 3. 19:16
 12/14 anonim ***** válasza:

5 szvetter,24 nadrág:) (kaptam őket,bemutató után...) és láttam mások írták a felsőket...hát megszámolhatatlan a mennyiség...:)

Drága holmik,azért hogy végigmegyek bennük a kifutón már használt,legyen az enyém :)

2011. ápr. 5. 16:09
 13/14 anonim ***** válasza:
nekem 3 nadrágom van,amit hordok, nem tom mi az a szvetter
2011. ápr. 26. 18:28
 14/14 A kérdező kommentje:
nemtom mi az a szvetter?? deparaszt:D hát ha nicsrá pénz micsinájj ugye?:D
2011. ápr. 27. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!