Hány nadrágotok és szvetteretek van?
Figyelt kérdés
Hány nadrág és hány szvetter? mert én attól félek ,hogy nekem kevés van..és tudni szeretném ,hogy másoknak hogy mennyi van2011. ápr. 2. 17:05
11/14 anonim válasza:
Mostanában nagyon bejönnek a kardigánok, 4-5darab biztos van, eddig mindig ki volt belőlük a derekam, de ezeket a hosszított fazonúakat pont nekem találták ki, még kell egy fehér tavaszra.
Hú, szinte csak farmerjaim vannak, hosszúból vagy tíz, és rövidből is van jó néhány, extra bőtől a nagyon szűkig, csípőtől a magas derekúig, feketétől halvány kékig.
26/l
12/14 anonim válasza:
5 szvetter,24 nadrág:) (kaptam őket,bemutató után...) és láttam mások írták a felsőket...hát megszámolhatatlan a mennyiség...:)
Drága holmik,azért hogy végigmegyek bennük a kifutón már használt,legyen az enyém :)
13/14 anonim válasza:
nekem 3 nadrágom van,amit hordok, nem tom mi az a szvetter
14/14 A kérdező kommentje:
nemtom mi az a szvetter?? deparaszt:D hát ha nicsrá pénz micsinájj ugye?:D
2011. ápr. 27. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!