Hol tudok ilyenkor pántnélküli fürdőruhát venni?
Figyelt kérdés
Valami egyszínűre gondoltam.nem túl csicsásra(pl nem kockás), és lehetőleg ne nagyon drágán!(max 5ezer forintra gondoltam)
előre is köszi :)
2011. ápr. 2. 13:53
1/7 anonim válasza:
newyorker, vagy május-június körül már kínaikban is kilehet fogni elég jókat :)
newyorkerben is én egy középen nyakbakötős fürdőruhát vettem tavaly, de lehet pánznélkül is hazsnálni egyitt 3950 forint volt. :)
2/7 A kérdező kommentje:
az a baj,hogy nekem április végére kellene :S
2011. ápr. 2. 18:34
3/7 A kérdező kommentje:
de azért elmegyek a New yorkerbe :) és köszi :)
2011. ápr. 2. 18:34
4/7 anonim válasza:
Linkelek neked:(ezen van pánt de le lehet vágni róla ha zavar)
De ha nem akarsz rendelni és olcsóbban szeretnél akkor szerintem nézz körül a kínaiakba mert én pl egy hete láttam ott is nagyon szupereket 2000Ft-ért!Ugyanilyen amilyet linkeltem csak azok egyszínűek voltak!(és nem volt rajtuk pánt)
5/7 A kérdező kommentje:
úúú köszi! melyik kínaiban láttál?? vagy merre fele?
2011. ápr. 7. 18:58
6/7 anonim válasza:
Hát szerintem messze lakok tőled úgyhogy ....!De ha benézel több boltba akkor biztosan találsz mert szinte mindegyik kínaiba ugyanazok a cuccok vannak,és ez lakhelytől függetlenül!:) Sok sikert remélem találsz ilyen bikinit:)
7/7 anonim válasza:
tesenis, calzedonia, ott vannak olcsóbbak, drágábbak, sima, mintás, pántnélküli, fürdőnadrágos, stb.... mindenféle. vannak nagyn olcsók, és nagyon drágák!! én megnézném a helyedben!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!