Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Húszéves lánynak ciki az...

Húszéves lánynak ciki az ilyen lábbeli utcai viseletnek? (Kép)

Figyelt kérdés

[link]

Ilyen formájú, csak valami világosabb színű. Nagyon gáz?

2011. márc. 31. 12:44
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

Egyébként orthopédiai problémáim vannak, sajnos nem vehetek fel akármit.

2011. márc. 31. 13:18
 12/24 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem király. Első helyen a kényelem és egészség, amiben jól érzed magad és kényelmes, abban nőies is leszel. Szépen néznénk ki, ha valaki attól lenne nőies, hogy milyen a szandálja.
2011. márc. 31. 14:03
 13/24 anonim ***** válasza:
88%
pfuu de idétlen :D pont az ilyen szandikon szoktam röhögni, főleg ha valaki zoknit vesz hozzá :DDDDDDDDDDD
2011. márc. 31. 14:03
 14/24 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem nem gáz, ha kényelmes, meg illik a többi ruhádhoz. Első a kényelem,meg hogy jó legyen.
2011. márc. 31. 15:21
 15/24 anonim ***** válasza:
47%
nekem tetszik, és miért érdekel mások véleménye? ha neked ez tetszik és jól érzed magad benne akkor nyugodtan vedd fel!
2011. márc. 31. 15:35
 16/24 anonim ***** válasza:
86%
Egy 9 éves kisfiún tudnám elképzelni, aki épp a játszótérre indul. Szerintem elég gáz. Most úgyis le leszek szólva, de szerintem akkor is nagyon ronda. Ellenben ha neked tetszik és szívesen hordod, akkor szíved joga.
2011. márc. 31. 16:03
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:03

pont ezt akartam írni :D

2011. márc. 31. 16:21
 18/24 A kérdező kommentje:
Köszi :) Csak azért érdekelt mások véleménye, hogy meg tudjam állapítani, hogy ez mennyire gázos dolog. Ha mindenki elkezdett volna szörnyülködni, hogy te jó ég, hogy jut eszembe ilyet felvenni, akkor biztosan lemondok róla. De szerencsére nem ez történt, az meg nem zavar, hogy nem mindenkinek jön be, a világon nincs olyan dolog, ami mindenkinek tetszene :) Köszi mégegyszer is!
2011. márc. 31. 16:30
 19/24 anonim ***** válasza:
78%

Én fel nem venném. Nyaralásra sem. Annyi divatos lapos cipőt, papucsot árulnak, hogy felesleges ilyet venni kényelmes címszó alatt. Túrázásra sem venném fel, ahhoz inkább valami zártat keresnék.

24/L

2011. márc. 31. 16:42
 20/24 anonim ***** válasza:
83%

nekem egyátalán nem tetszik és semmikor sem hordanám:)

de akinek tetszik vagy kényelmes vagy akármi hát hordja engem nem zavar:p :)

2011. márc. 31. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!