Húszéves lánynak ciki az ilyen lábbeli utcai viseletnek? (Kép)
2011. márc. 31. 12:44
1/24 anonim válasza:
Nekem is van, de csak nyaraláskor használom nem utcainak,de én 38 vagyok.
2/24 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Ha neked ez tetszik, nem mellesleg rohadtul kényelmes, akkor mit érdekel,hogy ki mit hord?
Jó ez! Sokkal cikibb egy 40 kilós nyuszin 15 centis magassarkú.
3/24 anonim válasza:
Én személy szerint utálom az ilyeneket... De ha a viselője úgy érzi,hogy megy a szereléséhez,akkor bátran hordja!
15/L
4/24 anonim válasza:
Simán hordható!
Nagyon sok huszonéves csajt látok ilyenben szaladgálni, nekem is van hasonló kékben.
5/24 anonim válasza:
Sportos szereléshez egyáltalán nem ciki.
Én is az ilyen fazont szeretem, tök kényelmes és a jobb minőségűeknek valódi bőr a talpa, nem bűzlik :-)
6/24 anonim válasza:
én nem venném fel, semmi nőiesség nincs benne
7/24 anonim válasza:
Szerintem sem ciki, de nem mindegy mihez veszed fel. Nyilván kosztümhöz ciki, de sportos, laza szerkóhoz nem.
8/24 anonim válasza:
Ne haragudj, de szerintem ez a szandálfazon még férfiaknak is szörnyű, nem hogy nőknek. Viszont rengeteg csinos, lapos talpú papucsot, félcipőt, szandált lehet kapni, amik még kényelmesek is.
9/24 anonim válasza:
Az előttem íróval teljesen egyetértek.
28/F
10/24 anonim válasza:
Helyesbítek: kettővel előttem íróval, azaz 13:02-vel.
Az időközben íróval egyáltalán nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!