Megfelel a hanyag eleganciának?
Figyelt kérdés
Zsűrizni megyek 2 hét múlva, és a levélben azt írták, hogy hanyag eleganciával tökéletesen megfelel az öltözködés. Tehát gondolom nem túl ünnepi, de elegáns kényelmes.
Fekete hosszú-ujjú ingre, szokásos farmerra, fekete félcipőre gondoltam. Esetleg egy zakó (feketétől minimálisan világosabb, "halszálkás") még. Ez megfelel? Nem szeretnék sem alul- sem túlöltözni, mert tanárok is lesznek, én meg egyedüli diák vagyok a zsűriben.
Köszönöm a segítséget :)
17/F
2011. márc. 30. 16:21
1/5 anonim válasza:
igen, szerintem tökéletes :)
19/L
3/5 anonim válasza:
Persze, hogy jó. De ha zakót is veszel akkor időtől függően - szerintem is - lehet póló alatta, vagy rövidujjú ing.
4/5 A kérdező kommentje:
zakót inkább nem viszek, ha rossz idő lesz, akkor úgyis kabátot veszek fel, a zakóval együtt meg sok, bent meg tuti 40 fok lesz, mert légkondi nincs. Akkor ing+farmer+cipő? :)
Egyébként köszönöm :)
2011. márc. 30. 20:46
5/5 anonim válasza:
rövid-ujjú ing jobb lenne szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!