Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Főleg lányok válaszára vagyok...

Főleg lányok válaszára vagyok kíváncsi. Mi a véleményetek a következő összeállításról?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem (csak) a ruha számít a fiún, de kérlek benneteket, hogy hanyagoljátok el most a többi szempontot és koncentráljatok a ruhára. Főként 17-25 éves lányok válaszára vagyok kíváncsi, de bárki írhat, ne legyetek szégyellősek :). Bulira, szórakozóhelyre menne a dolog és kb így néz ki:

Cipő: Zoo York skater surranó, valami ilyen: [link]

Nadrág: egyszerű enyhén koptatott farmer: [link]

Felső: fehér póló szolid halványabb mintával a közepén(ezt nem részletezem :D) + rajta fekete ing vékony fehér csíkokkal: [link]

Kb ennyi :D A belinkelt képek csak erős megközelítései a pontos ruhadaraboknak, de kb ilyen lenne :D

2011. márc. 30. 11:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ing és gatya nagyon jó, cipő szörnyű, bocsi.... :)

Szerintem se kell az ing alá póló, de ha mindenképp akarsz, akkor sima fehéret.

A cipő pedig lehetne elegánsabb, ne ilyen nagyon sportos!

2011. márc. 30. 14:54
 12/19 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy fogsz kinézni, mint a többi fiú. Ha egy nap nem jön velem szembe legalább 40 srác ilyen összeállításban, akkor egy sem.
2011. márc. 30. 14:54
 13/19 A kérdező kommentje:

Hát a cipőre jól megkaptam a magamét :D

egyébként rájöttem hogy rossz képet linkeltem be, mondjuk úgy, hogy az enyémnek az alakja ugyanilyen, csak nem mintás hanem tiszta, fekete fehér fűzőkkel. Így jobb? :D És ha mondjuk hanyagolnám a póló+ing kombinációt, hanem mondjuk fehér inget húznék, és arra egy fehér+szürke rombuszos pulcsit? (bár félek abban ilyenkor már melegem lenne) pulcsi ilyesmi: [link]

2011. márc. 30. 15:19
 14/19 A kérdező kommentje:

"tiszta, fekete fehér fűzőkkel"

Rossz helyen a vessző :D Így:

Tiszta fekete, és fehérek a fűzői

2011. márc. 30. 15:20
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

Fehér ing+ez a pulcsi nagyon jó!

Szerintem sokkal jobb lenne egy fekete, elegáns bőrcipő...

Nemár ez a fűzős, sportos cipő...mindegyik fiún ilyen van!

Naaaaa! :)

Pl.egy ilyesmi :

[link]

Vagy ha mindenképp sportosabb cipő, akkor pl. ilyesmi:

[link]

2011. márc. 30. 15:47
 16/19 anonim ***** válasza:

nekem nem tetszik az ing, de a többi elmegy, habár nem az én stílusom

16/L

2011. márc. 30. 17:05
 17/19 anonim ***** válasza:

nekem tetszik a cipő..nem tudom mi a bajuk vele. mindenki ilyenben jár bár függ tőle hogy hány éves vagy. na naci ha nem trapéz vagy nagyon bő akkor rendben és nekem az ing+póló

és a pulcsi kombináció is nagyon bejön. 15/L

2011. márc. 30. 18:55
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem meg tök jól fogsz kinézni így :)
2011. márc. 30. 21:55
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem a cipő és a gatya teljesen megfelel, de az ing helyett valami más felső kéne, ami lazább. :) (14/L)
2012. febr. 3. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!