Főleg lányok válaszára vagyok kíváncsi. Mi a véleményetek a következő összeállításról?
Tudom, hogy nem (csak) a ruha számít a fiún, de kérlek benneteket, hogy hanyagoljátok el most a többi szempontot és koncentráljatok a ruhára. Főként 17-25 éves lányok válaszára vagyok kíváncsi, de bárki írhat, ne legyetek szégyellősek :). Bulira, szórakozóhelyre menne a dolog és kb így néz ki:
Cipő: Zoo York skater surranó, valami ilyen: [link]
Nadrág: egyszerű enyhén koptatott farmer: [link]
Felső: fehér póló szolid halványabb mintával a közepén(ezt nem részletezem :D) + rajta fekete ing vékony fehér csíkokkal: [link]
Kb ennyi :D A belinkelt képek csak erős megközelítései a pontos ruhadaraboknak, de kb ilyen lenne :D
Ing és gatya nagyon jó, cipő szörnyű, bocsi.... :)
Szerintem se kell az ing alá póló, de ha mindenképp akarsz, akkor sima fehéret.
A cipő pedig lehetne elegánsabb, ne ilyen nagyon sportos!
Hát a cipőre jól megkaptam a magamét :D
egyébként rájöttem hogy rossz képet linkeltem be, mondjuk úgy, hogy az enyémnek az alakja ugyanilyen, csak nem mintás hanem tiszta, fekete fehér fűzőkkel. Így jobb? :D És ha mondjuk hanyagolnám a póló+ing kombinációt, hanem mondjuk fehér inget húznék, és arra egy fehér+szürke rombuszos pulcsit? (bár félek abban ilyenkor már melegem lenne) pulcsi ilyesmi: [link]
"tiszta, fekete fehér fűzőkkel"
Rossz helyen a vessző :D Így:
Tiszta fekete, és fehérek a fűzői
nekem nem tetszik az ing, de a többi elmegy, habár nem az én stílusom
16/L
nekem tetszik a cipő..nem tudom mi a bajuk vele. mindenki ilyenben jár bár függ tőle hogy hány éves vagy. na naci ha nem trapéz vagy nagyon bő akkor rendben és nekem az ing+póló
és a pulcsi kombináció is nagyon bejön. 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!