Főleg lányok válaszára vagyok kíváncsi. Mi a véleményetek a következő összeállításról?
Tudom, hogy nem (csak) a ruha számít a fiún, de kérlek benneteket, hogy hanyagoljátok el most a többi szempontot és koncentráljatok a ruhára. Főként 17-25 éves lányok válaszára vagyok kíváncsi, de bárki írhat, ne legyetek szégyellősek :). Bulira, szórakozóhelyre menne a dolog és kb így néz ki:
Cipő: Zoo York skater surranó, valami ilyen: [link]
Nadrág: egyszerű enyhén koptatott farmer: [link]
Felső: fehér póló szolid halványabb mintával a közepén(ezt nem részletezem :D) + rajta fekete ing vékony fehér csíkokkal: [link]
Kb ennyi :D A belinkelt képek csak erős megközelítései a pontos ruhadaraboknak, de kb ilyen lenne :D
A cipő borzalmas, azt inkább cseréld le, de a többi az mehet! És inkább fekete pólót vegyél az ing alá :)
25/N
szerintem ne vegyél polót az ing alá...csak ingben legyél és akkor jó lesz:) bár a cipő se tetszik teljesen, de a fekete inggel még nem rossz:)
20/L
Attól függ,hány éves vagy.Ha 13-16,akkor jó.Egyébként pedig a cipő elég suhancos,nem tudom másképp megfogalmazni,egyszerűen fiatal fiúk hordanak ilyet.Ha nem tartozol a fent említett korosztályba,ne vegyél pólót az ing alá,de főleg ne mintásat.
21/L
Üdv, én fiú volnék, de a cipőt nem venném fel, meg az ing alá semmilyen pólót nem vennék, pláne nem fehéret. Amúgy szerintem nem lesz rossz!
Üdv
mivel elég komoly az ing ezért szerintem valami színesebb pólóval vedd fel, engem úgy zavar hogy a pasik nem mernek színesek lenni. pedig jól áll nekik. kék, türkiz, lila, piros, akármi mintás. a cipő nagyon jó, bár én már annak is örülök ha valakin nem tornacipőt látok... felénk csak azt ismerik.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!