Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Főleg lányok válaszára vagyok...

Főleg lányok válaszára vagyok kíváncsi. Mi a véleményetek a következő összeállításról?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem (csak) a ruha számít a fiún, de kérlek benneteket, hogy hanyagoljátok el most a többi szempontot és koncentráljatok a ruhára. Főként 17-25 éves lányok válaszára vagyok kíváncsi, de bárki írhat, ne legyetek szégyellősek :). Bulira, szórakozóhelyre menne a dolog és kb így néz ki:

Cipő: Zoo York skater surranó, valami ilyen: [link]

Nadrág: egyszerű enyhén koptatott farmer: [link]

Felső: fehér póló szolid halványabb mintával a közepén(ezt nem részletezem :D) + rajta fekete ing vékony fehér csíkokkal: [link]

Kb ennyi :D A belinkelt képek csak erős megközelítései a pontos ruhadaraboknak, de kb ilyen lenne :D

2011. márc. 30. 11:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

A cipő borzalmas, azt inkább cseréld le, de a többi az mehet! És inkább fekete pólót vegyél az ing alá :)

25/N

2011. márc. 30. 11:46
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg a nadrág a pocsék. Ha nem is csőt, de egyenessárút vehetnél. nem tetszik ha ki van a valagad...
2011. márc. 30. 11:48
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Én valami lazább felsőt keresnék. nekem ez az ing nagyon komolynak hat, bár attól függ,hogy milyen helyre mész. A cipő és a nadrág nagyon tetszik. Egyébként szerintem a kiegészítők fontosabbak, mint a felső pl. baseball sapi, bőr karkötő stb.
2011. márc. 30. 11:49
 4/19 anonim ***** válasza:

szerintem ne vegyél polót az ing alá...csak ingben legyél és akkor jó lesz:) bár a cipő se tetszik teljesen, de a fekete inggel még nem rossz:)

20/L

2011. márc. 30. 11:49
 5/19 A kérdező kommentje:
Uhh csak 4 válasz jött de már minden kombináció megvolt: Jó a cipő, nem jó a cipő.Jó a nadrág, nem jó a nadrág. Kell póló, nem kell póló, másmilyen póló kell. Jó az ing, nem jó az ing. :D:D
2011. márc. 30. 12:04
 6/19 anonim ***** válasza:

Attól függ,hány éves vagy.Ha 13-16,akkor jó.Egyébként pedig a cipő elég suhancos,nem tudom másképp megfogalmazni,egyszerűen fiatal fiúk hordanak ilyet.Ha nem tartozol a fent említett korosztályba,ne vegyél pólót az ing alá,de főleg ne mintásat.

21/L

2011. márc. 30. 12:51
 7/19 anonim ***** válasza:

Üdv, én fiú volnék, de a cipőt nem venném fel, meg az ing alá semmilyen pólót nem vennék, pláne nem fehéret. Amúgy szerintem nem lesz rossz!

Üdv

2011. márc. 30. 12:57
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Erre mondják hogy ízlések és pofonok, mert szerintem meg minden jó amit linkeltél :)
2011. márc. 30. 13:20
 9/19 anonim ***** válasza:
Ing oké, póló nélkül.. másik cipőt kérlek :D sokkal jobb úgy:)
2011. márc. 30. 13:25
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

mivel elég komoly az ing ezért szerintem valami színesebb pólóval vedd fel, engem úgy zavar hogy a pasik nem mernek színesek lenni. pedig jól áll nekik. kék, türkiz, lila, piros, akármi mintás. a cipő nagyon jó, bár én már annak is örülök ha valakin nem tornacipőt látok... felénk csak azt ismerik.

24L

2011. márc. 30. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!