Kinek tetszik az enyhén ülepes nadrág?
nekem van enyhén ülepes háremnacim...jó a seggem is benne..jól áll...cseppet sem olyan mintha bekakáltam volna... csak jól kell választani...amiben még azért látszik a popsi:)
22L
Nem tetszenek ezek a nadrágok.
Utolsó: az lehet, hogy te így látod magad, de mások nem biztos, hogy ugyanezt gondolják rólad.:) Nem véletlenül hívom én is trottyantós nacinak. Ha bomba alakod van, szerintem ne rontsd el ilyesmivel.:)
SZÖRNYŰ!
BORZALMAS!
EMBERTELEN!
BRUTÁLIS!
:)
: ma 09:14
hogy lehet benne jó segged amikor lóg rajtad,és maga a fenék formája elő sem jön??
Én Angliában élek ,és az angolok is szarkupac gyűjtő nadrágnak nevezik..Aki ilyet hord azt a háta mögött ki is röhögik..Pedig Angliában senkinek nem szólják meg az öltözékét,de ez a gatya még náluk is kiverte a biztosítékot..
De jóóó volt az utolsó válasz!!! Egyetértek! Én a férjemmel együtt röhögök ezeken a gatyákon mindig, mondja, hogy jól elfér benne a puki, meg ha beszarik, úgyse látszik... :))))
Most komolyan, ha valakinek jó alakja, szép feneke van, nem néz ki jobban egy olyan farmerban, amiben látszik, hogy milyen jó az alakja???
Igen, a beszarós nadrág:D Nem semmi, hogy még Angliában is röhögik ezt a gatyát, pedig ott tényleg vannak csodabogarak, én is tapasztaltam:)
Amúgy meg úgy néznek ki benne a nők mintha nyomorékok lennének. Nem szeretnék senkit megbántani, aki esetleg mozgássérült, de tényleg úgy néznek ki benne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!