Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Most őszintén, mi a baj ezzel...

Most őszintén, mi a baj ezzel a ruhával ha ballagásra felveszem?

Figyelt kérdés
Hugommal a ma összevesztem ugyanis amit vettem a 8.os ballagására, amiben el szeretnék menni, teljesen kiakadt..nem tudom jogosan e, szerintem ez egy elegáns, és szép ruha ünnepségre, de már olyanokat is kitalált hogy a tanár be fog nekem szólni..egy ruha miatt...én ezt már komolyan nem értem, tegnap vettem meg, és amikor meglátta..eddig meg semmi baja nem volt vele, és anyu szerint jól is áll rajtam.Ti mit gondoltok, őszintén? Erről lenne itt szó: [link]
2011. márc. 29. 19:27
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

19:33 igen én is pontosan így terveztem el:)

19.36 persze h lehet tudni :) Vaterán vettem, és nem is volt drága..iszonyat jó cuccokat lehet ott venni tök olcsón

Mindenkinek köszönöm szépen a válaszokat aranyosak vagytok , megnyugodtam most már =)

2011. márc. 29. 20:03
 12/20 anonim ***** válasza:

így van, ahogy a többiek írták!:) Nővérke megy a csini ruhában, és tündökölni fog, ő meg mehet a kötelezőben. :)

Maximum annyit fog "beszólni" a tanár, hogy: Hűű de jó ruhád van.

2011. márc. 29. 20:36
 13/20 A kérdező kommentje:
nagyoon köszii:$:)
2011. márc. 29. 21:14
 14/20 anonim ***** válasza:
23%

ez így, simán felvéve elég közönséges. pláne egy ballagásra.

mondjuk egy leggingsel meg egy boleróval már szolidabb.

ne te akarj lenni a középpontban, mégiscsak a húgod ballag.

ha ennyire fontos az elismerés, akkor vedd fel egy buliba, ott majd tapadnak rád a hapsik.

2011. márc. 29. 21:46
 15/20 anonim ***** válasza:

Konkrétan az, hogy egyáltalán nem ballagásra való.

Ilyen ruhát nem alkalomra szoktak fölvenni.;)

2011. márc. 30. 10:09
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ballagásra alkalmas, nem tudom miért akadt ki a húgod, még talán ha bolerót veszel rá akkor többet takarsz. Leggingset nem ajánlok hozzá.
2011. márc. 30. 17:15
 17/20 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkább buli ruha. Vegyél rá egy blézert, hogy ne legyen kinn mindenen, és akkor a húgod lelke is megnyugszik talán.
2011. márc. 30. 17:42
 18/20 A kérdező kommentje:

nálam a közönséges ott kezdődik pl h átlátszó csipke ruha vagy amiből kivan az ember fél segge..

nem a 60 as években élünk szerintem...

manapság a kis 15-16 évesek ahogy öltöznek... 23 éves létemre szerintem ez a ruha egyáltalán nem gáz...

pl hugom sokal durvábbakat felvesz annyi éves létére..ugyhogy..ennyivel ennyi

ja és nem úgy gondoltam hogy felveszem és hagyom hogy az egész mellem kilegyen..lehet állitani a pántján hogy jó legyen-.-

és nem én akarok lenni a középpontba abszolút..

ha egyszer ez tetszik akkor ez tetszik..és én ugy gondolom hogy határon belül vagyok...

ha valakinek ez nem tetszik..akkor így járt...

2011. márc. 31. 09:11
 19/20 A kérdező kommentje:
sokkal*
2011. márc. 31. 09:11
 20/20 anonim ***** válasza:
Nos, mégis a húgod ballagásáról van szó, ergo neked kéne alkalmazkodni, nem neki.
2011. márc. 31. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!