Most őszintén, mi a baj ezzel a ruhával ha ballagásra felveszem?
19:33 igen én is pontosan így terveztem el:)
19.36 persze h lehet tudni :) Vaterán vettem, és nem is volt drága..iszonyat jó cuccokat lehet ott venni tök olcsón
Mindenkinek köszönöm szépen a válaszokat aranyosak vagytok , megnyugodtam most már =)
így van, ahogy a többiek írták!:) Nővérke megy a csini ruhában, és tündökölni fog, ő meg mehet a kötelezőben. :)
Maximum annyit fog "beszólni" a tanár, hogy: Hűű de jó ruhád van.
ez így, simán felvéve elég közönséges. pláne egy ballagásra.
mondjuk egy leggingsel meg egy boleróval már szolidabb.
ne te akarj lenni a középpontban, mégiscsak a húgod ballag.
ha ennyire fontos az elismerés, akkor vedd fel egy buliba, ott majd tapadnak rád a hapsik.
Konkrétan az, hogy egyáltalán nem ballagásra való.
Ilyen ruhát nem alkalomra szoktak fölvenni.;)
nálam a közönséges ott kezdődik pl h átlátszó csipke ruha vagy amiből kivan az ember fél segge..
nem a 60 as években élünk szerintem...
manapság a kis 15-16 évesek ahogy öltöznek... 23 éves létemre szerintem ez a ruha egyáltalán nem gáz...
pl hugom sokal durvábbakat felvesz annyi éves létére..ugyhogy..ennyivel ennyi
ja és nem úgy gondoltam hogy felveszem és hagyom hogy az egész mellem kilegyen..lehet állitani a pántján hogy jó legyen-.-
és nem én akarok lenni a középpontba abszolút..
ha egyszer ez tetszik akkor ez tetszik..és én ugy gondolom hogy határon belül vagyok...
ha valakinek ez nem tetszik..akkor így járt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!