Undorodom én is a szivárványoktól. Fel nem foghatom hogy rózsaszín tornacipő, piros/zöld/világoskék gatya hogy jön citromsárga pólóval össze.. Akkor inkább a tökéletes sötétség. Feketével nem lehet mellényúlni. !
2011. márc. 28. 23:06
12/20 anonim válasza:
szerintem jó , csak a sok beszűkült látókörű ember rögtön : "fúj emo" "fúj Goth" stb stb
én is főleg feketében járok és sok ilyet kaptam már pedig semmi minta nincs rajtuk ami ezekre utalna , a hajam se olyan szóval ...
2011. márc. 28. 23:08
13/20 anonim válasza:
A fekete ruhák nagyon jók,mindeninek jól áll,és minden más színhez is megy.Aki hordja,z meg elegáns és csinos lesz. Persze ezt kiegészítőkkel kéne "egyensúlyozni"
2011. márc. 29. 00:06
14/20 anonim válasza:
*a
*kéne helyett,"lehet"
2011. márc. 29. 00:08
15/20 anonim válasza:
én is szeretem a feketét, elég sok fekete cuccom van és van hogy tiszta feketébe öltözöm, és szerintem nem gáz.Főleg ha egy két kiegészítővel fel van dobva.
Meg aztán attól hogy fekete,még nem biztos h rockeresnek vagy gótosnak néz ki,hisz nem csak olyan stílusú fekete ruhák léteznek.
Én mondjuk nem is szeretek 2nél több szint felvenni,mert hülyén érzem magam, meg láttam már olyan csajokat,akik úgy néztek ki mint valami papagáj a túl sok szín miatt, szóval nem akarok ebbe a hibába se esni.
2011. márc. 29. 00:54
16/20 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy majd kinövi. Amúgy lehet szexi, de mindenképpen gyerekes.
2011. márc. 29. 08:03
17/20 anonim válasza:
Nyilván nem létezik átmenet a teljes fekete meg a szivárvány között...
2011. márc. 29. 10:02
18/20 anonim válasza:
Én is csak feketében járok, a pasiknak tetszek ettől függetlenül... nem hiszem hogy ez nekik számítana.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!